Onyx ns

 • Kalmthout
  19 Avis
 • Carte d'identité non vérifiée

51% du profil complété

Bg step 2

Demandez un devis gratuit et sans engagement

 • Réponses endéans les 20 minutes
 • Professionnels dans votre région
 • Évaluer le travail accompli

 • Twee zolderplafonds uitbreken, vernieuwen en isoleren

  "Onze werken werden zeer correct en snel uitgevoerd door vakkundige werkmannen. Onze vragen werden steeds goed beantwoord door Christian en zijn werkmannen. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Mogelijk zullen wij in de toekomst nog samenwerken"

  - O. Van Roy de Vilvoorde

 • Bezetten keuken

  "Het bezetten van de keuken is correct verlopen. Het werk ziet er goed uit. Ze hebben ook een aantal vloeren geëgaliseerd, die ik weliswaar zelf moet schuren om ze echt egaal te krijgen."

  - E. Voogt de Wilrijk (Antwerpen)

 • keuken bezetten

  "Zeer snel contact, goede prijs, flexibel en werk van topkwaliteit. "

  - A. Geerts de Deurne (Antwerpen)

 • Betrouwbare aannemer gezocht

  "Christian heeft ons bijgestaan bij het bezoeken van een woning waarin wij geïnteresseerd waren. Zijn deskundige uitleg en vriendelijke aanpak heeft ons erg geholpen. Bij toekomstige uit te voeren werken denken wij meteen terug aan Christian!"

  - I. Aertssen de Brasschaat

 • Afwerking ramen binnen

  "Kei goed gedaan. Zaterdag toegezegd, 's maandags al klaar. Voor een correcte prijs en super afgewerkt. Alles dik in orde"

  - T. Beckers de Deurne (Antwerpen)

 • zolder ombouwen

  "Christian en zijn ploeg leveren eersteklas vakmanschap over de hele lijn, vanaf de bespreking van de mogelijkheden tot de oplevering. Perfecte opvolging en afwerking tot in de kleinste details. Ook financieel zeer correct. Voor 100% aan te raden!"

  - D. Phillips de Berchem (Antwerpen)

 • Huis schilderen

  "Correcte afhandeling. Goede communicatie, geen verrassingen in prijs. "

  - A. Deprest de Sint-Niklaas

 • afwerking na plaatsing nieuwe ramen

  "Niets aan deze opdracht kan slecht beoordeeld worden. Christian is heel correct in zijn communicatie, geeft een duidelijke offerte met een concrete weergave van de te verwachte geleverde prestaties. Hij is heel goed bereikbaar en reageert snel zowel op mail als per telefoon. Afspraken worden correct nageleefd. De werkmannen zijn vriendelijk en professioneel, en werken goed door. Het afgeleverde werk ligt zelfs boven verwachting. Christian volgt ook heel nauwgezet op. De volledige afhandeling van deze werken, van eerste contact tot en met de betaling van de factuur, is onberispelijk !"

  - k. de groot de Antwerpen

 • bezettingswerken renovatie - zeer dringend

  "We werden door deze ploeg heel snel en correct geholpen nadat een vorige aannemer slecht werk had afgeleverd en een andere bezetter zijn kat had gestuurd. Aangename communicatie, stipt op de afspraak. Bovendien kregen we nog wat raad voor andere uit te voeren werken. Bedankt, nu kunnen we weer verder!"

  - N. Smeyers de Putte

 • Bezetten 2 kamers

  "Vriendelijk, niet duur maar zeer slordig gewerkt. "

  - A. Similon de Edegem

  "Ik weet niet wat u hier op deze site zoekt. U bent wel bij Onyx ns. En dit bedrijf heeft niet bij u gewerkt mvg PS: voor toekomstige klanten die interesse hebben in de review Het is duidelijk, dat wij bij elke beoordeling te hoogste score hebben gekregen van onze klanten, en dit op alle onderdelen. Al onze werken worden nauwkeurig afgewerkt, en er kan zeker geen sprake zijn van enig slordig werk, zoals deze heer of mevrouw ook beweert. De bewijzen liggen voor de hand Verder wensen wij hier geen woorden meer aan te verspillen De directie "

  de Onyx ns

 • schilderklaar maken nieuwbouw + schilderen plafonds

  "Supertevreden over het geleverde werk. Christian helpt op alle vlakken en is heel correct in oplevering en aflevering van het werk. Geeft daarbuiten ook nog tips en advies en let op de details! Zeker aan te bevelen voor eender welk werk je ook maar te doen hebt."

  - P. Vandeperre de Edegem

 • kelder bezetting

  "Beter kan niet! Correct! Prijs kwaliteit! Vriendelijk, van hun woord, als ze nog iets tegenkomen van mankementen wordt dit gemeld , worden er tips gegeven en zonodig opgelost. Voor iedereen een aanrader. Dank U"

  - r. vanmechelen de Deurne (Antwerpen)

 • ombouwen stal naar keuken

  "Alles goed op tijd afgewerkt. Ook toen er een aantal zaken niet bleken te werken is dit onmiddellijk in orde gekomen!"

  - C. Verwimp de Berg (Bt.)

 • Stal ombouwen tot bijkeuken

  "Afspraken voor het volgende werk werden al gemaakt! Wij zijn supertevreden. Afspraken werden tot op de letter nageleefd, zodat er bij de afrekening geen onaangename verrassingen waren. Ook de werkmannen verdienen een pluim: harde werkers, vakmannen met inzicht en doorzettingsvermogen."

  - E. Vinck de Denderbelle

 • fietsstalling

  "Mijn ervaring met Soren was heel positief. Een aimabel man die vanaf het eerste contact een betrouwbare en professionele indruk geeft. Maakt echt tijd voor uw vragen en opmerkingen en probeert snel oplossingen aan te reiken. Gemaakte afspraken qua prijs en gebruikte materialen werden meer dan nageleefd en de uitvoering van de werken was over het algemeen prima. SoRen werkt met heel harde werkers die hun stiel kennen. Maar waar SoRen echt in uitblinkt is dat er constant overleg mogelijk is en à la minute aanpassingen kunnen worden gedaan. Deze mogelijkheid om bij te sturen, deze flexibiliteit in uitvoering maakt het resultaat veel mooier dan één of andere standaardoplossing. Ook garandeert hij een soort van dienst na verkoop waar kleine details achteraf worden bijgewerkt. Kortom, een aanrader ! "

  - n. gvm de Deurne (Antwerpen)

 • renovatie douche en bezettingswerk

  "Levert goed werk af en zoekt actief mee naar oplossingen van onvoorziene problemen. werkt samen met hard werkend personeel die hun stiel kennen."

  - k. goossens de Brasschaat

 • tuin om spitten

  "snel service heel goed werk en niet duur"

  - C. Maes de Sint-Niklaas

 • nieuwe ramen

  "2 woorden: Super Ervaring!!! Was op zoek naar een vakman die mijn oude muren van mijn studio kon herbezetten en schilderen. Christian is de man! Tijdens de eerste ontmoeting geeft hij u een goed gevoel - dat is in mijn opinie heel belangrijk wanneer je in een renovatie avontuur stapt waar je dikwlijks helemaal niets van af weet. Hij is stipt, zijn kwaliteit van werk is top en heel belangrijk ... niet duur EN nog eentje dat niet vergeten mag worden - hij werkt heel proper. Echt een aanrader!! Ik weet nu al wie ik volgende keer ga contacteren."

  - M. Di Tella de Ranst

 • Muur plakken

  "Dit is mijn eerste ervaring met Twizzi en het was meteen een schot in de roos. Christian heeft snel gereageerd en goed werk geleverd. Hij heeft me bovendien ook goed advies gegeven voor de rest van de werken. Een aangename en betrouwbare aannemer die ik kan aanraden. "

  - N. Chartier de Mechelen

Travaux exécutés

Il n'a pas encore exécuté de travaux

Onyx ns

Diplômes, certificats , formations, ...

Aucun document n'a été ajouté

L'équipe

Aucun membre de l'équipe a été ajouté

Demandez un devis