HYNET CLEANING SERVICES N.V.

  • Brussel

61% du profil complété

Bg step 2

Demandez un devis gratuit et sans engagement

  • Réponses endéans les 20 minutes
  • Professionnels dans votre région
  • Évaluer le travail accompli

Information sur l'entreprise

Binnen uw regio 'Met glans de beste'!

Als nieuw, jong, fris, en ambitieus schoonmaakbedrijf in België hebben we met dit statement maar meteen onze ambities weergegeven.

We realiseren ons dat we met dit motto een geweldige last op de schouders van onze bedrijven en onze medewerkers leggen. Belofte maakt immers schuld. Maar we zijn er stellig van overtuigd dat we die last ook kunnen dragen. Goed zorgen voor haar medewerkers zit HYNET in de genen. Het opleiden en begeleiden van haar medewerkers is een vanzelfsprekendheid. Communicatie binnen de bedrijven van HYNET is geniet een hoge prioriteit. Bovendien wordt schoonmaken gewaardeerd als een prachtig vak. Door al deze factoren is HYNET ook echt in staat haar belofte waar te maken.

HYNET biedt een groot gamma van schoonmaak en andere facilitaire diensten aan.

Het is onze ambitie om tot de top van Belgische schoonmaakorganisaties te behoren. Daaraan willen we werken met man en macht, van hoog tot laag, elke week, elke dag, elk uur opnieuw!

Daag ons uit om het u te komen bewijzen! Onze medewerkers staan voor u klaar, gemotiveerd tot op het bot! Wij laten u gegarandeerd het verschil zien tussen 'glimmen' en 'Met Glans de Beste zijn'. Neem alvast een kijk op onze site: www.hynet.be

Daniel van Johannes,

Gedelegeerd Bestuurder

Il n'a pas encore reçu d'évaluation

Travaux exécutés

Il n'a pas encore exécuté de travaux

HYNET CLEANING SERVICES N.V.

http://www.hynet.be

Contact

Diplômes, certificats , formations, ...

Aucun document n'a été ajouté

L'équipe

Aucun membre de l'équipe a été ajouté

Demandez un devis