Hoe werk of opdrachten vinden als vakman of stielman

Wij bundelen enkele belangrijke tips voor je samen.

Als zelfstandige vakman of stielman is het de dag van vandaag niet meer zo makkelijk om goedbetaalde opdrachten binnen te halen. Maar geen nood. Er zijn betaalbare oplossingen.

Particulieren zoeken over het algemeen naar een geschikte aannemer, loodgieter, klusjesman, vakman online via het internet. En maken hoofdzakelijk gebruik van een opdrachtenwebsites zoals Twizzi.be .

Hoe je opdrachten of extra goed betaald werk kan vinden en binnenhalen via internet kan vandaag op een simpele, betaalbare en vooral meetbare manier. Ja kan dan ook beter géén gebruik meer maken van (papieren) advertenties in locale week of maandbladen. De reden is simpel, het is duur per maand en je weet totaal niet hoeveel klanten je er kan uithalen. Wil je weten hoe dit allemaal werkt? Bekijk het hier

Met een offerte opdrachten website betaal je een vast maandelijks bedrag, zonder stilzwijgende verplichtingen en je weet perfect hoeveel klanten je er per maand uithaalt. Wat heel belangrijk is in dit verhaal is dat het uiteraard ook héél betaalbaar is. Na het binnenhalen van opdrachten zijn er geen zogenaamde 'leadfees' te betalen. Met andere woorden je hoeft niets extra te betalen voor binnengehaalde opdrachten.

Nog een voordeel om bv met een website zoals Twizzi.be is dat je tegelijkertijd online een profiel opbouwt waardoor nieuwe klanten je beter kunnen vinden in zoekmachine. En objectief kunnen zien wat voor goed werk je al uitgevoerd hebt. Dit levert op termijn wéér extra klanten op.

Als startende vakman of stielman is het in de eerste plaats aan te raden om van opdrachten websites gebruik te maken om snel en makkelijk aan opdrachten te geraken. Want hoe vind je anders opdrachten als startende tuinman, loodgieter of aannemer?

We kunnen je ten stelligste afraden samen te werken met de zogenaamde “Grote groepen" waar je dan onder een grote naam opdrachten kan uitvoeren. Zo bouw je NIET aan je eigen naam. Op lange termijn verlies je hierbij. Het percentage dat je op uitgevoerde opdrachten moet afstaan of datgene dat je uitbetaald krijgt is een heel pak lager dan je wel zou verwachten. Om lange termijn af te raden dus.

Plaats een opdracht