Aanbouw bureau in houtskeletbouw 13,84 m2

Wij plannen een gelijkvloerse aanbouw van ongeveer 13, 84 vierkante meter (in L-vorm) die als bureau zal dienen, aanpalend aan onze huidige keuken, gelegen achteraan het appartement, uitgevend op de kleine tuin.

Ons gelijkvloersappartement met tuintje ligt in het centrum van Mechelen (rijhuis) en maakt deel uit van een appartementsgebouw met 2 verdiepingen. Het betreft een pand van 1730 met historische voorgevel.

Aan de stedenbouwkundige dienst en de dienst monumentenzorg hebben we onze plannen uitgelegd, en aan de hand van bijgevoegde tekening en foto’s, hebben we het principieel akkoord gekregen.

De voorwaarde is wel dat we met een architect aan de slag gaan, en dat het een lichte constructie wordt. Er werd ons dan ook aangeraden om de aanbouw in houtskeletbouw op te trekken (ook buitenaf afgewerkt in hout, wellicht in Western Red Cedar, horizontal gelegd) met veel lichtinval.

Het moet een plat dak worden, liefst met keien. Er zou eventueel een lichtkoepel moeten geplaatst worden in het dak, dat een max. hoogte heeft van 2m90.

Het aanvraagdossier is bijna klaar maar moet nu nog door een architect worden ingediend bij de stedenbouwkundige dienst.

Graag hadden we echter voorafgaand een prijsofferte ontvangen van aannemers en bouwbedrijven gespecialiseerd in HSB (of eventueel verandabouwers) voor de volledige voltooiing van deze aanbouw (funderingen incl.), prijzen all in, btw inclusief, en die de werken zouden kunnen opstarten in november / december 2011.

Er moet 1 radiator worden geplaatst, en er moeten minstens 5 stopcontacten aanwezig zijn. Er hoeft geen watertoevoer te worden voorzien.

De linkerzijde wordt een volle muur, in de achterzijde en de rechterzijde van de aanbouw komt een breed raam in dubbel glas, alsook een deur naar de tuin.

In bijlage vindt u een eigenhandig ontwerp van de aanbouw, de vormgeving, en de afmetingen. In de aanbouw moet onze huidige beerput geïntegreerd worden, die zich in de tuin nabij de keukendeur bevind.

Het perceel is niet bereikbaar via een andere weg dan doorheen het appartement, kwestie dat u hiermee rekening kan houden.

Wie als aannemer, gespecialiseerd in houtskeletbouw, geïnteresseerd is in deze opdracht kan vrijblijvend prijsoffertes insturen, liefst zo snel mogelijk, en voor 15 augustus, en voor bijkomende informatie contact opnemen ( tel).

Het pand kan elk weekend na een seintje overdag worden bezocht, alsook tijdens de werkdagen liefst na 18u.

Vakmannen die ingelogd zijn kunnen bijlagen volledig zien


15 reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


 • bouwwerken maes

  bouwwerken maes

  Identiteitskaart niet gecontroleerd
  • mol
  28 beoordelingen

  beste kan je me eens contacteren mvg tel

  24 juli 2011 12:44

 • RDC cvoa

  RDC cvoa

  Identiteitskaart niet gecontroleerd
  • Tielrode

  Geachte,

  als vertegenwoordiger van firma "Immoverhoutskeletbouw" kom ik u eens te vragen of het mogelijk is om mij de plannen eens door te sturen op mijn e-mail aub. Een vrijblijvende afspraak is steeds mogegelijk.

  Mvg.

  Rutger

  26 juli 2011 12:07

  +1 reactie

Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Bouwen en verbouwen of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht