Achterbouw

Moderne achterbouw van ongeveer 40m² zonder metselwerk - voornamelijk houtbouw, metaal en glas. Plannen en meetstaat op aanvraag. We zouden graag de werken starten in september.

Vakmannen die ingelogd zijn kunnen bijlagen volledig zien


18 reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


 • Beste,

  Wij doen totaal projecten waar onder ook de werken die u beschrijft. Wij zouden graag eens langskomen om u gratis offerte op te maken. Neem gerust eens een kijkje op onze site www.heko-projects.be Wanneer past dit het best voor U? Stuur een mail of telefoneer naar tel. Mijn gegevens vindt U ook op de site.

  Mvg,

  Koen

  23 mei 2013 18:24

  Beste Koen,

  Bedankt voor uw reactie. U mag gerust langskomen. Hoe rapper hoe liever, gezien we reeds enkele aannemers aangesproken hebben en graag op korte termijn willen beslissen en starten. Ik ben iedere dag van de week beschikbaar vanaf 18h. Graag een seintje vooraf op mijn mail of tel.

  mvg,

  Natan

  23 mei 2013 22:53

 • Beste,

  O2construct is een houtskeletbouw bouwfirma die sleutel op de deur of winddicht woningen in houtskelet realiseert.Er wordt steeds gewerkt met gekwalificeerde vakmensen. Dit biedt U de garantie dat uw woning volgens de modernste bouwtechnieken duurzaam opgeleverd wordt.

  Dit alles in overleg met de klant en volgens het gewenste budget.Wij zijn geïnteresseerd in uw project en indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een concrete offerte met bijhorend lastenboek opstellen.

  E- mail: e-mail

  GSM: tel

  website: http: //www.O2construct.be

  Met vriendelijke groeten,

  Nick Van Breda

  Zaakvoerder

  03 mei 2013 23:06

  Beste Nick,

  Bedankt voor uw aanbod om een offerte te willen opmaken. Ik wil gerust het lastenboek reeds opsturen, maar ik stel mij op voorhand de vraag of de afstand geen negatieve invloed op de prijs zal hebben. Rekkem-Geel is meer dan 150km en bijna 2 uur rijden (dagelijks 4h). Indien dit geen probleem is en geen serieuze meerprijs stuur ik u asap het lastenboek door.

  mvg,

  Natan

  07 mei 2013 18:41

  +2 reacties

Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Bouwen en verbouwen of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht