Dringende verbouwing / splitsing België.

De historisch waardevolle maar intussen gedateerde, oude herenboerderij welke luistert naar de naam ‘België’, bevindt zich in staat van verval en dient dringend te worden verbouwd, indien nodig gesplitst.

De oorspronkelijke funderingen dateren van het jaar 1831 en werden door buitenlandse aannemers gegraven. Zowel de funderingen als het gebouw ondergingen in het verleden meerdere grondige renovaties. Zo werd in 1970 een alarmdeurbel geplaatst en de twee vleugels binnen de boerderij werden beter van elkaar gescheiden. In de 1980 nam het aannemersconglomeraat Egmont, Stuyvenberg & Co. meerdere dringend uit te voeren werken voor haar rekening. Bijkomende verbeteringswerkzaamheden werden in de jaren ’89, ’93 en tussen 2001 en 2003 uitgevoerd, waarbij deze laatste werken onder supervisie van de architecten Lambermont en Lombard stonden.

Wat oorspronkelijk één grote vierkantshoeve was, is geëvolueerd tot een kluwen van kamers, opkamertjes en verdoken salons. Bedoeling is dat dit doolhof van ruimtes ditmaal zeer radicaal wordt verbouwd. Er bestaan meerdere plannen, maar over de uitvoering wordt nog gediscussieerd. Intussen zoekt de kapitaalkrachtige bouwheer, Albert v. B. uit Laken, verscheidene vakmannen, in sommige middens ook wel politici genoemd, gaande van pre-loodgieters, nationalisten, schrijnwerkbemiddelaars, confederalisten en formatiebezetters.

 • belgischevlag.png

Vakmannen die ingelogd zijn kunnen bijlagen volledig zien


18 reacties Reageer op deze opdracht 3 prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


 • Verfraai bvba

  ***

  Prijsindicatie opgegeven

  Ik gaf je een prijsindicatie van €**.***.***,**

  12 september 2010 00:51

 • Van Haarlem

  Van Haarlem

  • Beveren

  kunt u mij eens contacteren aub

  mvg

  Mario

  07 september 2010 15:57

 • wij bieden u 73 flitspalen aan

  dit kan door besparingen op onze nationale hobbel en bobbelwegen in te voeren .?

  08 september 2010 22:21

 • Ik wil u hiervoor graag een vrijblijvende offerte maken, die ik u achteraf echter dubbel en dik zal aanrekenen. Maar doet u vooral alsof uw neus bloed. Voor de uitvoering der werken doe ik wel beroep op een Italiaanse onderaannemer 'Di Ruppo & co', welke voortreffelijk werk levert indien het nodige dijvleien voor u geen probleem is. Mijn projectleiders Mangain en Milquet garanderen een vlekkenloze timing en coördinatie der werken. Elke stap voorwaartst wordt automatisch en kostenloos gecompenseert door twee stappen achterwaarts. ten slotte kan ik u tijdens de gehele periode der werken 'kost en inwoning' aanbieden in een centraal gelegen gewestje, dat ik u voor een slordige 500 mio/per jaar graag wil verhuren.

  Ik hoor graag van u.

  11 september 2010 18:00

Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Bouwen en verbouwen of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht