Verlaagd plafond met leds, spots, inbouw beamer

Beste

Deze offerte gaat over het plaatsen van een verlaagd plafond in onze living van +/- 12m2 (niet tot tegen de rand)

Een de 'beamer'-kant dient dit plafond op 3 m van het beamerscherm te blijven, het is dus de bedoeling een beamer te 'verstoppen' in de verlaagde plafond.

In het verlaagd plafond dienen aansluitingen voor spotjes te worden voorzien. Rondomrond leds als sfeerlicht.

Verder zoeken we ook iemand voor het bezetten van bestaande muren in onze living +/- 30m2 (wel redelijk veel hoeken en kanten). Op het ogenblik is dit poreuze beton waardoor we niet kunnen verven. Ik veronderstel dat een dunne laag pleister dus wel zal volstaan. Eventueel laten we ook de traphal doen.

Er zijn ook enkele gyproc platen in onze living (geplaatst 'rond' oude ramen, ramen zijn uitgebroken tot op de grond en veranda is geplaatst). Deze zijn niet zo goed geplaatst en dit moet dus wat hersteld worden.

Ook zoeken we iemand die een ingemaakte kast kan maken of inbouwen in nis van +/- 3m. Met de bedoeling van daar ook een tv in te hangen + beamerscherm. Dit zou eventueel een gewone 'ikea' kast kunnen zijn die u dan naadloos 'aanpast' aan vloer/plafond/muur...

4e werk is het volgende: er is 8j. geleden een veranda geplaatst. In de hoeken is telkens een klein muurtje (totaal max 6m). Hier is een vochtprobleem gezien dit muurtje niet goed is geplaatst, waardoor onze parket 'bol' trekt. Blijkbaar is er geen waterkering. Het werk bestaat er dus in langs buiten de grond uit te graven en tot onderaan de muur een waterkering aan te brengen (eventueel met 'vloeibaar plastic' of iets dergelijks...


1 reactie Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Bouwen en verbouwen of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht