meehelpen bouwen nieuwdak (schildpaddak), iemand met ervaring

Bouwen van een volledig nieuw dak.

Het betreft een nieuwbouw, waar ik een schildpad dak erop zou willen.

De houten balken voor de overspanning en dak zou ik bestellen volgens uw afmetingen (hoogte, dikte, lengte.)

De oppervlakte is 198 m2 (16, 20 meter op 12, 20 meter), hoogte van het dak zou ongeveer een 2.50 meter zijn, vooraan is het geen probleem voor mij, omdat alles recht is, maar achteraan, zijn er 2 terrassen.

De terrassen zouden allebei een zwevend overdekt dak moeten hebben, en het is daarom dat ik iemand nodig heb met ervaring.

Het linkse dak heeft een diepte/oversteek van ongeveer 1, 5 meter + extra oversteek van 30 cm = 1, 80 meter met een lente van 5, 10 meter, en het rechtse dak een diepte van 1, 75 + extra oversteek van 30 cm is dat 2, 05 meter / op 5, 20 meter lengte.

Een gewoon zadeldak is geen probleem, maar deze terrassen met zwevend dak, daar geraak ik niet uit, want een ijzerpoutrel leggen kan niet, omdat je aan de andere kant (hoek) en de voorste oversteek, ook met een oversteek zit van 40 cm zit, en op een poutrel een balkje van 30 cm erop vijzen, zou na max 1 jaar naar beneden al komen, want het volledig dak steunt op de uiterste hoeken van dit zwevend dak.

Dus, iemand MET ERVARING VOOR DAKEN GEVRAAGD, om het dak met oversteken en de terrassen met dezelfde oversteken te plaatsen, te samen met mij.

Alsook, je moet wel een schets maken van hoe je het dak zou leggen, en met welke balken (hoogte en breedte, lengte) je zou werken.

De betaling zou per dag cach gebeuren, en dit volgens uw gewerkte uren met eventueel uw verplaatsingsvergoeding (dit laatste volgens de afspraak dat we gemaakt hebben)

Alle aanbiedingen zijn welkom, dit zowel als de professionele aannemer, als gewone persoon die werkt als daklegger die een extraatje willen verdienen, MAAR JE MOET WEL ERVARING HEBBEN IN DAK LEGGEN. Indien geen ervaring, gelieve U niet aan te bieden.

De werken starten vanaf ik deze balken volgens uw berekening heb, dus, ongeveer binnen de 3 werkdagen.

Alsook, alle materiaal voor het zagen/boren enz, is aanwezig op de bouw, je moet er alleen maar persoonlijk (en met uw verstand) aanwezig zijn.

Tevens kan ik ook nog een nagelpistool aankopen om alles vlotter aan elkaar te nagelen.

Mvg Ronny.


Geen reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Daken en dakgoten of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht