Binnenhuis vormgeving

We zoeken een binnenhuisarchitect/aannemer die ons kan bijstaan bij het uitwerken van ons gewenste concept. We hebben begeleiding nodig bij het kiezen van materialen en vormgeving bij het inrichten en verfraaien van onze nieuwe woning. Naast het inkleden en inrichten, zouden er ook enkele kleine werken moeten gebeuren. Bijvoorbeeld: het bouwen van een (cocktail)bar die geïntegreerd is in de rest van de woning qua stijl en gebruikte materialen.

Uiteindelijk willen we iemand vinden die ons enkele voorstellen kan doen (liefst visueel) en een raming kan maken van de mogelijke kosten. Iemand die in staat is een oude hoeve (in originele goede staat) te combineren met een modern accent qua vormgeving.

Eén van de werkzaamheden zal dus het bouwen van een bar zijn. De ruimte waarin die komt te staan, moet worden vergroot door het slopen van een muur met de aanpalende ruimte. Op die manier vormen de 2 ruimtes één groot geheel.

Een andere taak is het verstevigen van een vloer op het eerste verdiep, de vloer van de hoofdlaapkamer. Dit verstevigen dient om een waterbed te kunnen dragen (wat nu niet mogelijk is doordat het bed te zwaar is voor de huidige balken) Mogelijks zullen dus extra (metalen) steunbalken moeten worden ingebouwd. En dit zo onzichtbaar mogelijk, dus zonder afbreuk aan de huidige vormgeving van onderliggende ruimte (badkamer)

Een derde deel van de opdracht is een totaal advies in het inrichten van de woning.

Hoewel 2 oktober als startdatum staat, is deze zeker bespreekbaar. De startdatum zal van het projectplan afhangen en de bijhorende nodige budgetten.


4 reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


 • Dijkstra

  Dijkstra

  • Deurne

  Ik denk dat ik kan bieden waar jullie naar zoeken,

  vooral op het gebied van ontwerp en ideeën..

  Ruime ervaring opgedaan in renovatiewerk in Spanje.

  Ben momenteel werkzaam als beeldend kunstenaar maar heb relaties in de bouw.

  Bij interesse kunt u mij bellen op nr tel

  02 september 2010 23:18

 • Beste, Uw opdracht interesseert me! Eén van de services die we aanbieden is een 'design&build' systeem, waardoor u met één partner zowel het ontwerp als de coordinerende uitvoering bespreekt. Neem een kijkje op de site WWW.MEDAER.BE. Indien u hierover meer wenst te weten is een afspraak uiteraard gewenst. De startdatum 2 oktober is echter met een project dat de nodige voorbereiding vergt 'uitgesloten'. Dit in achtneming ben ik graag bereid met u de mogelijkheden te overlopen.

  08 september 2010 11:15

Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Diversen of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht