plaatsen dressing IKEA plus volledige afwerking

We zouden een dressing willen maken door middel van 2 kasten aan te kopen in IKEA, maar zonder deurtjes. Er is een kast van 300(l)x58(b)x236(h) en een kast van 200(l)x36(b)x236(h).

De bedoeling is dat we die samen in elkaar steken en dan nadien de dressing volledig afwerken, door middel van langs 1 zijde de achterkant van de kast te bekleden met vertikale plinten (laminaat of parket) zodat dit mooi bekleed is. Hierbij moeten we zorgen voor een mooie doorgang.

De kasten zijn 236cm hoor, maar dat wil zeggen dat er dus tussen de kast en het plafond nog een 50cm ruimte is. Deze ruimte zou optimaal moeten benut worden door het plaatsen van kastjes met deurtjes bovenop de Ikea-kast. Zodat we toch extra bergingsruimte hebben.

Daarnaast hebben we in de kamer 1 verlichtingselement hangen, die juist in het midden van de kamer hangt. We zouden nu dus een verlichtingselement wensen op 2 plaatsen in de kamer. 1 in het midden van de ruimte waar de dressing komt en 1 in het midden van de resterende ruimte waar het bed zal komen te staan.

Het is de bedoeling dat ik zorg voor de kasten + latten om de achterkant van 1 zijde te bekleden. Ik kan gerust meehelpen bij het plaatsen van de kasten.

En jullie zorgen voor het nodige materiaal voor de extra bergruimte boven de kasten + materiaal om die latten te bevestigen + materiaal om in elke ruimte nu een verlichtingselement te kunnen hangen.


6 reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


 • Beste,

  ik kom graag's langs om de situatie ter plekke te komen bekijken en te bespreken, intussen kan u mijn werk zien op www.bruthaus.be

  Ik ben momenteel bezig in de buurt aan een volledige herinrichting van een woon- leefkamer, op maat ontworpen meubelen, kasten, tafels en stoelen (St.Pietersaalststraat, Gent). Ik werk aan democratische prijs.

  Indien interesse, neem gerust contact op: via mijn site www.bruthaus.be of via tel

  met vriendelijke groeten,

  J. Van der Borght

  17 februari 2011 17:30

  +1 reactie

Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Hout en schrijnwerkerij of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht