balustrades + privacyschermen appartementen Geel

Voor onze appartementen in Geel-Oosterlo (Zammelseweg) zijn wij dringend nog op zoek naar een geschikte omheining voor onze terrassen.

Het gaat om een blok van 3 appartementen waarvan 1 gelijkvloers en 2 identieke duplexen hier bovenop.

Het gebouw is in pastorijstijl gebouwd, vandaar dat we denken dat een houten omheining wel erg mooi zou zijn, maar ook een omheining in aluminium of ander materiaal is mogelijk uiteraard.

Qua afmetingen gaat het om het volgende:

- Voor het gelijkvloers appartement zou er een omheining moeten komen om het terras van de bewoners af te scheiden van de achterliggende garages. Dit moet dus een privacy-omheining zijn, 2 meter hoogte is dus wel gewenst. het gebouw is 8 meter breed, dus een omheining van 8meter op 3 is de bedoeling.

- voor de duplexappartementen: op de eerste verdieping ligt (achter de leefruimtes) een terras van 32m², alsook op de tweede verdieping (achter de slaapkamers) ligt een terras van dezelfde afmetingen. De omheining zou dus voor elk terras 16 lopende meter moeten zijn (afmetingen 8m breedte, 4m lang), waartussen in het midden van elk terras een privacy-scherm zou moeten komen van 4m breedte en 2m hoogte. ==> samengevat duplexen: in totaal (voor de twee terrassen samen) 32 lopende meter terrasomheining, en in het midden van elk terras een privacyscherm van 4m breed op 2m hoog.

Indien interesse, gelieve dan zo snel mogelijk een offerte op te maken. De appartementen moeten voor het einde van het jaar zeker klaar zijn, vandaar dat het toch wel dringend wordt om mensen te contacteren ivm de terrasafwerking.

Aangezien de prijs heel veel belang heeft voor ons, willen we het ontwerp graag simpel houden, maar toch in degelijk materiaal. Ook de veiligheid (naar kleine kinderen toe) is natuurlijk ook belangrijk.

In bijlage ziet u enkele voorbeeldjes van ontwerpen die wij mooi vinden en vinden passen bij onze bouwstijl.

Mvg,

Vakmannen die ingelogd zijn kunnen bijlagen volledig zien


17 reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Hout en schrijnwerkerij of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht