boeken en hobbykasten maken

Ik zoek iemand die gedegen kasten kan maken, voor zowel grote als kleine boeken (pocket) met verschillende lagen, schuifsysteem, en ook een hobbykast onder schuin dak.


11 reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


 • Beste,

  Indien u nog iemand zoekt voor uw project mag u ons altijd contacteren voor een offerte opmaat. We maken alles zelf in eigen atelier en plaatsen ook zelf.

  Met vriendelijke groeten,

  Dirk

  24 september 2014 15:48

  ik zoek zeker nog iemand, want ik wil wel prijs/kwaliteit kunnen vergelijken. ik zal een voorbeeld tekening inscannen deze avond of morgen in de loop van de dag, mocht ik vandaag geen tijd meer hebben, dan kan je aan de hand van die tekening een voorlopige offerte maken, moet je niet speciaal over en weer en extra kosten maken. afmetingen van die tekening zijn min of meer juist en dit is maar voor een kast, de rest moet nog volgen.

  morgen hoort u meer van mij

  groetjes,

  chantal

  25 september 2014 12:54

  +2 reacties

 • V.B.Renovatie

  V.B.Renovatie

  Identiteitskaart niet gecontroleerd
  • Berchem (Antwerpen)
  7 beoordelingen

  Geachte

  Om een juiste prijsofferte op te maken zou Ik even moeten langs komen dit zou voor mij Maandag 29 september kunnen rond 19U

  peter van beek

  V.B.Renovatie

  e-mail

  23 september 2014 16:58

  sorry, maar maandag avond ben ik nooit vrij. om ten laatste 19u15 ben ik weg en ik ben pas terug rond 23u. maar ik kan wel tussen 18 en 19u. maar misschien nog beter, ik kan morgen tekeningen scannen en doorsturen, die ongeveer al een voorbeeld zijn voor de kasten, maar niet helemaal op de millimeter correct zijn. dit zijn ruwe schattings tekeningen. misschien kan u dit al een idee geven. u kan dat al is rustig bekijken en u een idee geven, of als het kan dan echt tussen 18 en 19u langskomen. misschien valt een andere dag dan beter uit voor u. het kan ook steeds op vrijdag, want dan ben ik thuis, op andere dagen ben ik gaan werken. groetjes, chantal

  23 september 2014 19:52

  +5 reacties

Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Hout en schrijnwerkerij of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht