Isolatie plafond kelder en zoldervloer

Om de energie-efficiëntie van onze woning te verbeteren, zijn we op zoek naar iemand die isolatie kan plaatsen op twee verschillende plaatsen in huis (volgens aanbevelingen energieauditeur):

- Tussen de (onverwarmde) kelder en de erboven gelegen woonruimtes op de eerste verdieping. Een deel van het plafond van de kelder bestaat uit betonnen welfsels, ongeveer 15 m² (isolatie kan er dus gewoon tegen aangebracht worden), een ander deel van 25-30 m² uit een gyproc-achtig plafond met erboven de balken en planken van de plankenvloer van de woonruimtes. Dit laatste heeft dus iets meer voeten in de aarde door de aanwezigheid van het valse plafond, waar ook een aantal nutsleidingen tegenaan zitten.

- Isolatie van de zoldervloer. Het dak zelf is al beperkt geïsoleerd (4 of 6 cm), als bijkomende isolatie zouden we de zoldervloer zelf doen, ongeveer 25 m². Moet wel beloopbaar blijven (zolder is geen woonruimte maar wordt wel gebruikt voor stockage e.d.).

Woning ligt in Jette, vlakbij de Brusselse Ring.


2 reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


  • CITIBAT-ECG is een netwerk dat in groepering van economisch belang (GIE) wordt gevormd, die ondernemingen van bouw, renovatie, van schrijnwerkerij van buitenkanten, studiebureau's en expertise verenigt, iedereen gespecialiseerd op hun gebieden. De verscheidenheid en de complementariteit van zijn ondernemingen hebben tot gevolg dat ons netwerk de BESTE oplossing (verhouding kwaliteit/prijzen/snelheid) inzake renovatie en bouw zolang aan de bijzondere, professionele of openbare klanten kan aanbieden.

    Onze leiders zijn actief in de wereld van de bouw en de ondernemingen sinds meer dan 18 jaar.

    Voor een kostenraming: tel, of, e-mail

    09 juli 2013 10:31

Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Isoleren of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht