Witte hoogglanskeuken

Ik heb prijs laten insteken bij enkele bedrijven voor een nieuwe keuken en nu lees ik meermaals op diverse fora dat je maatwerk kan krijgen voor vaak zelfs een betere prijs. Bij deze de proef op de som.

Keukenformaat is 2m93.5 x 4.40 (waarvan 90cm "verlies" door een deur), aansluiting van kookplaat zit voorzien voor eiland. Hoogte onder de ramen is maximaal 93 cm en het composiet werkblad (wit) zou moeten in de ramen inlopen zodat deze een geheel vormen. Raam aan de zijkant komt tot 72.5 cm dus werkblad en diepte kastjes is aan de ene kant iets dieper dan standaard. Vooral veel laden en aantal hoge kolomkasten (dicht gemaakt tot tegen het verlaagd plafond - moet nog dicht gemaakt worden nadat wasemkap geplaatst is) waarin nodige toestellen die grotendeels reeds voorzien zijn moeten ingewerkt worden.

Ik ben benieuwd of iemand de uitdaging durfd aan te gaan om met kwalitatieve materialen tegen de kwaliteit-leverende keukenbedrijven te concurreren.

Aanwezige offertes zijn voor de betere kwaliteit geraamtes en dense MDF deuren met hoge kwaliteitlak (krasbestendig) greeploos of met discrete greep. Werkbladprijs aanwezig voor silesstone egaal wit glanzend waarbij beide zijkanten van het kookeiland ook in steen bekleed zijn en de nodige gaten voorzien (stopcontacten - kraan, kookplaat, afwasbak, ...). Moderne strakke stijl en bestand tegen gezin met kinderen.


28 reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


 • geachte,

  hierbij zou ik mijn interesse willen overmaken voor het realiseren van uw project.

  Graag had ik daarom een afspraak gemaakt om de realisatie van uw project met u te bespreken. Onze offerte is steeds vrijblijvend.

  U kan me steeds bereiken op het nr. tel

  Vriendelijke groeten, Gobbaert Sven

  21 november 2011 13:27

 • LeukIngericht

  LeukIngericht

  • Beveren (Roeselare)

  hallo kleine tip als ontwerper: best geen hoogglans nemen met kinderen ... je ziet er echt ALLES op, zeker met licht erop ...

  Vrijblijvende info! mvg eline, www.leukingericht.be

  18 november 2011 10:50

  Maar veel gemakkelijker schoon te maken dan mat wit waar vuill zich in de matte structuur hecht en je dan wel minder vingerafdrukken op ziet maar je wel harder moet schrobben om vegen en vuile handjes er vanaf te vegen waar je bij hoogglas met glassex zo weer alles schoonveegt ;) Ik heb hier meubelen in mat en in glanzend en uiteindelijk is het zo met kinderen in huis heb je aan alles werk of moet je leren accepteren dat je niet in een toonzaal leeft maar in het echte leven met prioriteiten. Een vingerafdruk zal de keuken niet van instorten tenslotte ;)

  18 november 2011 10:57

  +5 reacties

 • Bvba Vanthournout

  Bvba Vanthournout

  Gecontroleerd vakman Identiteitskaart gecontroleerd
  • Rumbeke
  19 beoordelingen

  beste voor het leveren en plaatsen van een composieten werkblad heb ik wel interesse

  mvg

  wouter

  20 november 2011 16:20

Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Keukens of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht