Vrijwilliger gevraagd voor helpen behangen

Ik zoek iemand met het hart op de goede plaats. Ik ben een alleenstaande moeder met 5 kinderen, ik moet het helaas met weinig rooien. Ik poog de kamer van mijn dochtertje te maken, echter hik ik tegen het behangen op, ik heb er zelf onvoldoende ervaring in, en het behang voor het plafond is te zwaar om in m'n eentje te doen. De spullen zijn allen aanwezig. Ik zoek dus een goed hart die nog bereid is ook gewoon 's iemand een handje te helpen in ruil voor dankbaarheid! Benieuwd of hier reacties op gaan komen ... Ik hoop het zo, mijn dochtertje zou zo gelukkig zijn eindelijk haar kamertje te zien vorm krijgen, ze wacht er al zo lang op ... Als dat goede hart dan nog even wil helpen samen haar bed en kast in elkaar te krijgen zou het helemaal super zijn!

Het enduiren, schuren en dichtmaken van kassement van ramen, isoleren enzo tracht ik allemaal zelf op orde te maken zo goed als mogelijk voor me is (reeds ver gevorderd daarmee)!


8 reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


 • renobouw

  renobouw

  Identiteitskaart niet gecontroleerd
  • Beveren (Roeselare)
  10 beoordelingen

  beste wil ik even komen kijken graag ! doen totaal renovaties enz !contact op prive

  e-mail

  graag daar gegevens doorgeven voor afspraak

  mvgr

  tot uw dienst

  09 juni 2013 16:46

 • renovatieteam-maertens

  renovatieteam-maertens

  Identiteitskaart niet gecontroleerd
  • Izegem
  6 beoordelingen

  HALLO WIJ WILLEN ONS 1 DAG MET 2 PERSONEN EVEN TER BESCHIKKING STELLEN OM U TE HELPEN

  WEL HEBBEN WIJ ECHTER GEEN ERVARING MET BEHANGEN

  MET AL DE REST HELPEN WE U MET PLEZIER

  10 juni 2013 18:51

  Zou geweldig zijn! Zo moet r nog een glazen schuifdeur geplaatst worden ook, de deur heb ik al tijden liggen, ik kan het helaas niet alleen geplaatst krijgen! Het zo geweldig zijn die "uit te weg" en op de bedoelde plaats te krijgen! Verder nog heel veel opstopwerk (gyproc), schuurwerk, zelfs nog laminaat die moet gelegd worden. Je vraagt je vast af hoe dat komt. Ik was jaaaaren getrouwd met een man die "alles ging doen" maar dit dus met z'n mond. Na jaren geduld, veel mooi praten, discuties, ontgoochelingen enz heb ik er in december een punt achter gezet en ben ik dus met alles achter gebleven ... Nu tracht ik in m'n eentje klussen te klaren maar zoals jullie wel weten kan je helaas niet alles in je eentje, sommige klussen moet je met z'n twee zijn en natuurlijk moet ik ook in m'n eentje al de rest zien voor mekaar te krijgen ook met zeer beperkte middelen.

  Nu niet denken dat ik zit te nietsen, dat is niet zo. Ik heb de kamer van m'n zoontje gemaakt de voorbije 2 maanden, ben nu bezit met de oude gesloopte keuken te recupereren in de berging (even opzoeken hoe je een spoelbak en kraan ontkoppeld en water afsluit enzo) en tussendoor ook enduiren in de kamer van m'n dochtertje. Een dagje hulp van mensen met ervaring zou een flinke "boost" geven in het opschieten en dingen kunnen voor mekaar krijgen die ik alleen niet kan!

  U kan me bereiken op het nummer tel!

  Alvast bedankt, Sonja

  13 juni 2013 09:47

  +1 reactie

Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Klussen algemeen of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht