All-round klusjesman met ervaring

Ik ben op zoek naar een all-round klusjesman die meerdere dagen per week voor mij opdrachten kan uitvoeren en dit gedurende het ganse jaar. Allerhande klussen gaande van lekkende kranen, herstellingen in gyproc wanden, vervangen van lampen, enz...

Je moet zelfstandig en correct kunnen werken. Je moet in het bezit zijn van alle standaard materialen om de klussen te kunnen opknappen.

Enkel ernstige vakmannen aub. Stuur uw uurtarief en contactgegevens door en wij contacteren u binnen 2 werkdagen.


17 reacties Reageer op deze opdracht 6 prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


  • Karweiwerken VDW

    ***

    Prijsindicatie opgegeven

    Karweiwerken VDW

    • Sint-Katelijne-Waver
    5 beoordelingen

    Ik gaf je een prijsindicatie van €**,**

    19 september 2016 21:53

    Beste,

    Ik gaf u zonet mijn uurtarief exclusief btw.

    19 september 2016 21:54

  • D.I.T

    D.I.T

    • Westerlo
    6 beoordelingen

  • Goede morgen

    Indien u nog op zoek bent naar een jong ambitieus team om uw klussen te voeren kan u ons contacteren via e-mail of via tel.

    Hopend op een toekomstige samenwerking.

    Met vriendelijke groeten

    Ken

    24 augustus 2016 08:58

  • Beste heb je al iemand gevonden voor deze opdracht zo niet wil ik je altijd verder helpen mijn uurloon is 35€per uur. u kunt me altijd contacteren op nr tel of wel kan je altijd mailen e-mail

    Mvg seppe stijnen zaakvoerder

    23 augustus 2016 23:27

  • Beste,

    Ik werk momenteel ook in bijberoep. Nu als ik meerdere dagen in de week voor een vaste klant kan werken, neem ik het in overweging om mijn vaste job als ploegbaas op te geven e-mail

    U kan contact opnemen op tel.

    Met vriendelijke groeten,

    Jochen

    www.scholz-services.be

    15 augustus 2016 17:23

  • piek

    ***

    Prijsindicatie opgegeven

    piek

    • Grote-Brogel

    Ik gaf je een prijsindicatie van €**,**

    05 augustus 2016 12:05

    beste

    mijn gegevens

    tel: tel

    e-mail: e-mail

    groeten,

    Patrick

    05 augustus 2016 12:50

    +1 reactie

  • VDK-INTERIEUR

    ***

    Prijsindicatie opgegeven

    VDK-INTERIEUR

    • Vosselaar
    2 beoordelingen

    Ik gaf je een prijsindicatie van €**,**

    02 augustus 2016 23:40

    Beste,

    Hier mijn gegevens,

    Gsm tel

    e-mail

    Met vriendelijke groeten,

    Rudy

    02 augustus 2016 23:43

  • bouwwerken maes

    ***

    Prijsindicatie opgegeven

    Ik gaf je een prijsindicatie van €**,**

    02 augustus 2016 22:23

  • Tarmondbouw

    ***

    Prijsindicatie opgegeven

    Ik gaf je een prijsindicatie van €**,**

    02 augustus 2016 22:07

  • Het klusserke

    ***

    Prijsindicatie opgegeven

    Het klusserke

    • Diepenbeek

    goeie dag

    ik ben een klusjesman/tuinman in bijberoep uit Diepenbeek en doe dit voor of na mijn uren en op zaterdag.

    Moest u interesse hebben om een en ander te bespreken kunt u altijd contact opnemen op tel

    groetjes Kevin Florens

    www.hetklusserke.be

    02 augustus 2016 22:02

    Ik gaf je een prijsindicatie van €**,**

    02 augustus 2016 22:02

    +1 reactie

Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Klussen algemeen of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht