Ga terug

Renoveren via internet in de lift door crisis

Het online verbouwen en renoveren: een trend die in de lift zit; de Belg zoekt meer dan ooit naar geschikte vakmensen op internet.


Dinsdag 8 november 2011 — Nooit eerder maakten zoveel zelfstandigen gebruik van de (ver)bouw en klus website als in oktober. Het cijfer is met meer dan 30% gestegen. Een merkwaardige stijging die al enkele maanden bezig is en duidelijk aantoont dat zelfstandige ondernemers het moeilijker hebben als gevolg van de economische malaise die er heerst in de Euro landen.

Nooit eerder maakten zoveel zelfstandigen gebruik van de (ver)bouw en klus website als in oktober. Het cijfer is met meer dan 30% gestegen. Een merkwaardige stijging die al enkele maanden bezig is en duidelijk aantoont dat zelfstandige ondernemers het moeilijker hebben als gevolg van de economische malaise die er heerst in de Euro landen.

Bram Gooris: “je voelt dat veel zelfstandige ondernemers onder grote druk staan. Ze gaan dan ook zelf op zoek naar werk, daar waar het te vinden is, bijvoorbeeld op onze eigen website www.Twizzi.be. Je merkt duidelijk dat ze zekerheden in hun orderboek proberen in te bouwen, terwijl ze voorheen het werk gewoon op zich lieten afkomen."

De ondernemers vinden dan ook de weg naar de website en maken gebruik van de opportuniteit dat meer en meer mensen deze gebruiken bij het zoeken naar een geschikte vakman. Het internet verandert stilaan de marktdynamiek voor bouw- en verbouwingswerken, maar de ondernemerszin van de zelfstandigen blijft nog steeds even groot.


Over Twizzi

Download ons logo

Twizzi BVBA

Brandstraat 15a

9160 Lokeren


Volg ons


Plaats een opdracht