Ga terug

Vrouwen delen de lakens uit, ook wat bouwen en verbouwen betreft

Een van de laatste echte mannenbastions sneuvelt…


Dinsdag 29 maart 2011 — Mannen zullen het niet graag horen: 63% van de opdrachtgevers op www.twizzi.be zijn vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat dit vooral alleenstaande vrouwen zijn en dat vrouwen niet langer meer wachten op hun man om zaken in en rond het huis gefikst of veranderd te zien.

Mannen zullen het niet graag horen: 63% van de opdrachtgevers op www.twizzi.be zijn vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat dit vooral alleenstaande vrouwen zijn en dat vrouwen niet langer meer wachten op hun man om zaken in en rond het huis gefikst of veranderd te zien. Vrouwen nemen de touwtjes in handen en zijn duidelijk steeds meer actief bezig met bouwen en verbouwen.

Bram Gooris, oprichter van Twizzi.be:Waar het bouwen en verbouwen vroeger vooral een mannenwereld was, eist nu ook de vrouw haar deel op. Dat vrouwen hun mannetje kunnen staan, zien we nu ook bij het verbouwen en klussen. Het is leuk en verrassend om te zien dat vrouwen het heft in eigen handen nemen. Op Twizzi is het zoeken naar een vakman of offertes dan ook een sociaal gebeuren. Vooral alleenstaande vrouwen maken er gebruik van en door het drukke alledaagse leven, wil de vrouw des huizes vaak niet meer wachten tot hun man eens eindelijk wat tijd zal hebben. Verbouwen en klussen is algemeen gezien dan ook aan een steile opmars bezig. "


Over Twizzi

Download ons logo

Twizzi BVBA

Brandstraat 15a

9160 Lokeren


Volg ons


Plaats een opdracht