Ga terug

Vakman onderscheidt zich met bewijs van goed gedrag en zeden

Dinsdag 5 maart 2013 — Twizzi.be biedt sinds kort vakmannen de mogelijkheid om zich nog beter en kwalitatiever dan voorheen te profileren.

Twizzi.be biedt sinds kort vakmannen de mogelijkheid om zich nog beter en kwalitatiever dan voorheen te profileren.

Op Twizzi.be kunnen vakmannen diploma's, attesten, certificaten alsook referenties plaatsen om hun dienstverlening zo goed mogelijk aan te prijzen. Gecombineerd met de beoordelingen van anderen kan je op die manier als particulier makkelijker de juiste keuze maken. Twizzi.be zelf waakt eveneens over de kwaliteit van haar vakmannen onder meer door gebruik te maken van het label van Gecontroleerd Vakman.

Nieuw is de mogelijkheid voor vakmannen om een bewijs van goed gedrag en zeden toe te voegen om hun integriteit aan te tonen. Wil niet iedereen dat de vakmannen die men in huis haalt op zijn minst ook betrouwbaar zijn?

Particulieren kunnen dankzij Twizzi.be voortaan zekerheid hebben over wie ze hun opdrachten laten uitvoeren.

Ook de vakmannen hebben dit goed begrepen en zij maken massaal gebruik van deze mogelijkheid door hun bewijs van goed gedrag en zeden op Twizzi.be te plaatsen.

Een bewijs van goed gedrag en zeden wordt wel vaker opgevraagd, bijvoorbeeld bij het aanwerven van nieuwe werknemers. Uniek aan deze nieuwigheid van Twizzi.be is het openbaar naar buiten treden met het bewijs van goed gedrag en zeden zodat opdrachtgevers dit kunnen bekijken. Zo kunnen ze dit laten meespelen in hun beslissing om al dan niet een beroep te doen op een bepaalde vakman.


Over Twizzi

Download ons logo

Twizzi BVBA

Brandstraat 15a

9160 Lokeren


Volg ons


Plaats een opdracht