Vervanging ramen en deuren huis

We zouden de bestaande PVC-buitenramen en -buitendeuren in ons huis, nog in goede staat maar vooral qua energie-efficiëntie verouderd (dateren uit begin-midden jaren 90), eventueel willen vervangen door moderne ramen en deuren. Bij voorkeur in FSC-hout, andere materialen ook bespreekbaar (maar een stuk lagere premies).

Ivm de voorwaarden voor premies zouden we een SNELLE offerte nodig hebben, bij voorkeur nog in juli of de eerste dagen van augustus. Mag eventueel met ruwere kantjes zijn die we later kunnen verfijnen. Voor de uitvoering van de werkzaamheden zelf is er veel meer tijd.

Huis heeft ongeveer 150 m² bewoonbare oppervlakte, we spreken over ongeveer 15 ramen van variërende grootte en 6 deuren (waarvan 4 "echte" deuren en 2 die eerder grote kiepramen zijn). Huis ligt in Jette, vlakbij de Brusselse Ring.


8 reacties Reageer op deze opdracht 1 prijsindicatie

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


 • bhb.renovatie

  bhb.renovatie

  • Zottegem
 • Citibat-ECG

  ***

  Prijsindicatie opgegeven

  Ik gaf je een prijsindicatie van €***,**

  24 juli 2013 22:52

  CITIBAT-ECG is een netwerk dat in groepering van economisch belang (GIE) wordt gevormd, die ondernemingen van bouw, renovatie, van schrijnwerkerij van buitenkanten, studiebureau's en expertise verenigt, iedereen gespecialiseerd op hun gebieden. De verscheidenheid en de complementariteit van zijn ondernemingen hebben tot gevolg dat ons netwerk de BESTE oplossing (verhouding kwaliteit/prijzen/snelheid) inzake renovatie en bouw zolang aan de bijzondere, professionele of openbare klanten kan aanbieden.

  Onze leiders zijn actief in de wereld van de bouw en de ondernemingen sinds meer dan 18 jaar.

  Voor een kostenraming: tel, of, e-mail

  Onze prijzen inzake raamwerk PVC (REHAU 5 kamers Wit, ijzer. ROTO, ruit ST Gobain (legt, aanspannen en evacuatie van de oude raamwerk), vermindering voor bedrijven of grote hoeveelheid

  24 juli 2013 22:52

Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Ramen, deuren en veranda's of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht