terras aanleggen

Beste,

wij hebben over 3 jaar onze teraas laten gieten met stabilizé ons toen wijsgemaakt geweest dat dit 5 jaar kon blijven eer we afwerking deden niet dus alles brokkeld echt af met hele diepe putten tot gevolg, nu zouden we graag onze terras verder afwerken maar kindvriendelijk (2 kindjes 3j en 8 maand)en budgetvriendelijk ;) ons terras bestaat uit 2 delen namelijk een deel waar binnen hier en 5 jaar een uitbouw komt dus daar moet er iets op die degelijk is maar niet blijvend bv beton ofzo dit is ruim 60m² dan het deel die blijvend terras is is 110m² ik dacht aan asfalt of ne een tegel absoluut geen klinkers want dat zien we niet graag, nu had ik ook vernomen dat je blijkbaar een soort beton kan gieten waar ze voegen in schijven en dat opvullen zodat het net is alsof je tegels hebt gelegd misschien iemand onder jullie die daar vertrouwd mee is ? dus graag een prijsofferte voor de 60m² en voor de 110m² er ligt reeds stabil weliswaar met afbrokkeling .het moet ong het blijvend terras 7 a 8 cm verhoogd worden.


17 reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


 • Heko projects bvba

  Heko projects bvba

  Identiteitskaart niet gecontroleerd
  • Aarsele
  6 beoordelingen

  Beste, Wij doen totaal projecten en hebben genoeg ervaring met de werken dat U voorstelt en kan U een scherpe prijs voorstellen en alle advies geven. Neem gerust een kijkje op onze site www.heko-bouw.be. Mijn contact gegevens vindt U op mijn site. Mvg, Koen

  06 juni 2012 06:11

 • Beste,

  Graag een mail of tel naar Stijn zo kan er een afspraak gemaakt worden om de werken eens te komen bekijken. Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groeten Stijn & Tim bvba

  01 juni 2012 15:30

 • irr

  irr

  • Hoboken (Antwerpen)

  beste,

  is het mogelijk dat wij u kontacteren om een afspraak te kunnen maken zodat wij de werken eens terplaatse komen bekijken.

  mvg

  31 mei 2012 12:43

  +1 reactie

Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Terrassen en opritten of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht