afsluiting

Wij zijn 2 jongens van allebei 14 jaar en hebben een gebied met bomen op gekregen om daar een voetbalveldje van te maken, wij doen zelf de bomen af enz maar we zouden graag een omheining hebben. Nu we hebben eigenlijk geen of weinig geld, maar toch zouden we er iets van willen maken. We zouden graag een zo goedkoop mogelijke omheining hebben, duurzaamheid en onderhoud maakt niets uit net zoals natuurlijk of niet. U zou ons enorm kunnen helpen met onze omheining. Het stuk ligt wel (nog) niet volledig vlak ofzo maar als u ons weet te zeggen wat er allemaal gedaan moet worden zulln we dat wel doen. Dus zo goedkoop mogelijk en bedankt alvast.


8 reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


 • Marluk bvba

  Marluk bvba

  Identiteitskaart niet gecontroleerd
  • Bekkevoort
  13 beoordelingen

  Beste, wij kunnen jullie de nodige materialen en wat hulp bieden tegen kostprijs. voor een bakje bier of zo.

  Graag wel meer informatie, hoe hoog wil je de omheining, wat kan je zelf doen, wat is er allemaal nodig?

  Mijn advies? Gebruik zoveel mogelijk materiaal wat er aanwezig is. Bijvoorbeeld, de takken van de bomen kan je, indien dik genoeg, gebruiken als steunpaal. Draad, daarvoor kan je eens een advertentie op internet zetten voor gratis draad. Een poort timmer je zelf ineen met afvalhout.

  Tip, via sites op internet zoveel mogelijk gratis materiaal verzamelen, raad en tips bezorg ik je voor een bakje bier, ik woon vlakbij (Bekkevoort).

  20 juli 2015 16:31

  Beste, bedankt voor de snelle reactie.

  We zouden de omheining ongeveer 1 meter hoog willen, liefst niet hoger en niet lager dan 70 centimeter. Is dit oke voor jullie? Zelf kunnen we het stuk vlak maken en veel meer niet eigenlijk. Wat voor omheining zouden jullie willen helpen komen maken?Al het materiaal voor de omheining is nodig, misschien wat materiaal voor de palen van de omheining in de grond te bevestigen ofzo? Daar weten we niet zo veel van. Bedankt voor het advies, dat gaan we zeker proberen. Ja ook bedankt voor de tips dat zullen we zeker zoeken!! Wij willen u al bedanken dat u ons zou willen helpen, het betekend veel voor ons dat wij dna een plaats hebben voor te kunnen voetballen en bezig te zijn. Als u nog vragen heeft mag u die zeker stellen. Alvast bedankt

  20 juli 2015 18:19

  +5 reacties

Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Tuin of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht