Tuinaanleg: huidig gras vervangen + mss planten beukhaag

Opmerking: We zouden dit willen laten doen op korte termijn, aangezien het gaat over het aanplanten van een beukenhaag (of haagbeuk) + het opnieuw aanleggen van gras. Dus gelieve me enkel te contacteren als je agenda nog mogelijk vrij is in de komende maand, want de haag plant je best in maart of april dacht ik...

DEEL 1:

Een stuk van de tuin - 250 vierkante meter ruwe schatting - was vroeger voorzien voor heel wat kippen. Deze kippen zijn nu weg, dus nu zou ik dat stuk tuin graag terug aangeplant zien. In concreet betekent dit:

- Drie fruitbomen van ongeveer 3-5 meter uitdoen en wegdoen

- Huidig gras wegdoen of omploegen

- De grond terug gelijk trekken

- Aanplanten van nieuw gazon (gelieve in offerte op te splitsen tussen de mogelijkheid te werken met graszoden ofwel echt aanplanten, zodat we kunnen vergelijken)

- Let op: onder een deel van de gazon ligt ook een regenput. Deze heeft nog geen deksel. We zouden dit ook graag mooi afgewerkt zien, zodat deze regenput een deksel heeft, zodat onze dochter er niet meer kan invallen.

- De palen die gebruikt zijn voor de omheining van de kippen of voor de mestput ook wegdoen zodat dit opgeruimd is en er nieuwe gazon kan geplant worden.

DEEL2:

Rondom onze tuin zouden we graag een haag laten planten (haagbeuk of beukenhaag). In eerste prioriteit zou het zowiezo gaan om het stuk tuin dat hierboven beschreven staat, maar in tweede instantie mogelijk ook de rest van onze tuin, zodat deze helemaal omringd is door een haag.

Ik verwacht niet direct een offerte, want daarvoor heb ik niet genoeg details gegeven. Maar als je de komende weken of maand nog plaats hebt in je agenda en één van je specialisaties is tuinaanleg of het planten van gazon en het zetten van hagen, gelieve me dna te contacteren via mail om een verdere afspraak te maken. Zo kunnen we in detail bespreken wat we exact willen laten doen.

In eerste instantie willen we DEEL 1 laten doen, maar mogelijks beslissen we om gelijk ook DEEL 2 te laten doen, maar de meeste urgantie zit bij DEEL 1.

  • IMG_9519.jpg
  • IMG_9520.jpg
  • IMG_9521.jpg
  • IMG_9522.jpg
  • IMG_9523.jpg

Vakmannen die ingelogd zijn kunnen bijlagen volledig zien


3 reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Tuin of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht