TEGAAL v.o.f.

 • Bunsbeek
  6 beoordelingen

72% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

Vloerdersbedrijf TEGAAL staat voor professioneel werk, een eerlijke prijs, een mooi en verfijnd eindresultaat, én hecht uiterst veel belang aan klanttevredenheid!

Steeds referenties beschikbaar. Neem zeker eens een kijkje op de Facebookpagina van Tegaal, waarop regelmatig foto's van werven worden gepost.


 • nieuwe vloertegels plaatsen

  "De samenwerking met Tegaal verliep volledig naar wens. Bruno is een gedreven vakman die met passie en veel nauwgezetheid werkt! Van al onze aannemers is hij de enige die ons volledig vertrouwen inboezemde. We hebben Tegaal reeds aanbevolen bij vrienden. Dank voor het mooie werk!"

  - H. Gielen van Leuven

  "Hartelijk dank voor de waardering! Ook de samenwerking met jullie als bouwheer was TOP!"

  van TEGAAL v.o.f.

 • Vloeren woonruimte

  "Wjj zijn heel tevreden van de kwaliteit van onze vloer. Mooi werk en vlotte communicatie. Bedankt!"

  - E. Bellon van Wilsele

  "Bedankt Els en Tom voor de fijne samenwerking! Als ik jullie nog van dienst kan zijn, laat maar seintje na! Succes nog met de mooie nieuwbouw!"

  van TEGAAL v.o.f.

 • Vloeren keuken, gang, berging

  "Zeer ontevreden. Onze vloer lag om te beginnen een paar mm te laag, waardoor er een scherpe rand ontstond op de overgang naar de parket. Gelukkig heeft de parketeur dit kunnen oplossen, maar wel aan een meerkost van 120 EUR. Bovendien zagen de voegen wit ipv grijs, wellicht omdat er veel te veel water werd gebruikt tijdens het voegproces. Daarom hebben we na één dag voegwerk (iets meer dan de helft) de werken stopgezet en gaan vragen bij Tegaal hoe dit kon worden opgelost. Oplossing van Tegaal: we moesten het zelf maar uitfrezen en een donkerdere voegkleur kiezen, die hij dan wel zou komen invoegen tegen een meerprijs. Hebben zelf dan wat testen gedaan met het originele voegsel, en gemerkt dat als we het mengsel volgens de voorschriften uitvoerden, dus met de juiste hoeveelheid water, de voeg wel grijs zag. Hebben dan alles zelf uitgefreesd: 4 dagen werk en 8 freeskes van 30 EUR later, alles zelf opnieuw ingevoegd met hetzelfde voegsel volgens het voorschrift van de verpakking. Resultaat: mooi grijze voeg. Als klap op de vuurpijl, dreigde Tegaal met een rechtzaak als we hem niet zouden vergoeden volgens offerte, dus ook voor het werk dat hij niet heeft uitgevoerd. Hebben uiteindelijk betaald om ervanaf te zijn. Geen aanrader dus!"

  - R. S van Boutersem

  "Ik betreur het dat wat jullie hier stellen in niets overeenkomt met de feiten en de werkelijkheid (en dit volledig anoniem). De expertise heeft jullie mening niet gevolgd en mijn werk bevestigd als zijnde correct, daar mee hoopte ik dat jullie berusting konden vinden in jullie keuze van de voegkleur. Mapei 110 MANHATTAN is geen grijze voeg, wel een witte met wat grijze inslag (licht-lichtgrijs). Zoals ik voor al mijn klanten doe en steeds en overal zal blijven doen, heb ik ook voor jullie alles uit de kast gehaald voor een mooie, egale tegelvloer, geplaatst en ingevoegd volledig volgens de regels van de kunst (al was het mijn eigen vloer). Getuige de vele tevreden klanten én positieve recensies! "

  van TEGAAL v.o.f.

 • Vloer badkamer leggen

  "Goede prestatie over't algemeen met kleine minpuntjes die mss gelinkt waren aan de complexiteit van het werk. Uiteindelijk zijn wij tevreden wat het belangrijkste is... "

  - p. cromboom van Lubbeek

 • tegels plaatsen 92 m2

  "professionele vakman met veel passie voor zijn vak. vloer ligt voor 100% vlak en is perfect afgewerkt. competitieve prijs voor een uitstekende kwaliteit. Zeker een aanrader als je zekerheid wil. Uit ervaringen met andere vakmannen die aan uitzonderlijk lage prijzen werken maar waarvan de kwaliteit om te huilen was kan ik alleen maar meegeven, laat je niet vangen en kies voor een vakman zoals deze. Merci voor de mooie vloer Bruno!"

  - R. Nouwen van Walshoutem

  "Ook bedankt, Rudy, voor de erg fijne samenwerking! Nog veel plezier met de vloer (en jullie woning)! "

  van TEGAAL v.o.f.

 • tegels plaatsen

  "wij zijn zeer tevreden, werk heel goed uitgevoerd. deze man weet echt met wat hij bezig is en ook de communicatie is heel goed, wij raden deze vakman iedereen aan!"

  - E. Piron van Leuven

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

TEGAAL v.o.f.

Vlaasstraat 8
3380 Bunsbeek
België

http://www.tegaal.be

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht