alg.karweiwerken VdH

 • Boom
  8 beoordelingen
 • Identiteitskaart niet gecontroleerd

63% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

Wij zijn een bedrijf die alle klussen doen zowel groot als klein,

nieuw en oud, wij streven naar perfectie tot in de detail.

Hebt u een klus neem gerust met ons contact op voor een

vrijblijvend gratis offerte.

mvg marco


 • dakterras

  "Marco, ben super blij met mijn nieuw terras! Bedankt voor de goede service en de goede communicatie. Je vlg opdracht voor mij staat alvast genoteerd!Tot dan, vriendelijke groetjes, Lieve"

  - L. Knöller van Willebroek

 • vloer uitbreken, egaliseren en nieuwe leggen

  "Wij zijn heel tevreden over de snelle reactie van Marco, zijn offerte en zijn kwalitatief werk. Een aanrader! "

  - V. Gabriels van Mechelen

 • Renovatie badkamer

  "Marco, heeft mijn badkamer vernieuwd ben 100% tevreden alles vlotte en voor tegenslag van het werk was er direct een oplossing ik heb alle dagen toch een douche kunnen nemen en toilet zoals was afgesproken echte aanrader en heeft ook direct verdere kleine klussen opgeknapt echt aanrader !!! dank u marco"

  - W. Doucet van Willebroek

 • isolatie van badkamer

  "Opgeleverde kwaliteit was grotendeels in orde. Hier en daar een paar er wel een paar dingen niet goed waren afgewerkt (bijv: ventilator niet aangesloten, afvoerleiding lavabo stopte in de muur en was moeilijk bereikbaar, douche niet op de juiste plaats gezet omdat te moeilijk was zogezegd,...) In totaal heeft het vier weken geduurd om de badkamer te isoleren. Wat vrij lang is volgens mij. "

  - T. Severens van Niel

  "Beste Fam.: Severens, Ik ben ontzettend ontgoocheld dat ik deze reactie via dit moet ondernemen. Wij hebben altijd het beste met onze klanten voor. Even ter info (in de 4 weken) : hebben wij de werken stopgezet omdat het voorschot niet betaald was terwijl jullie dat wel gezegd hebben en hebben wij ook jullie kelder gestut + dat jullie bad en douche in een bad van ytong lijm geplaatst was van om en bij de 900kg (afval) Dat wij 2 dagen hebben liggen kappen om het bad en douche te vrijwaren en om te herbruiken en niets voor aangerekend hebben. Bovendien hebben wij alle dagen het bad terug gezet zoals afgesproken in het beging waar na jullie doodleuk vertelde dat jullie het toch niet gebruikte. Voor de rest is alles met jullie in overleg gebeurt zoals bv : Ventilator hebben jullie een compensatie gehad van bijna 210€(280v naar 12v) terwijl dat het nog enkel aansluiten was terwijl de elektricien er nog moest zijn de komende dagen volgens jullie. Dus bij deze vind ik het een spijtige zaak terwijl wij graag een telefoon krijgen en dat we zelf eens nog eens kunnen terug komen voor toch een tevreden klant over te houden. Met vriendelijke groeten, Marco"

  van alg.karweiwerken VdH

 • Diverse karweitjes

  ""

  - R. Devillé van Duffel

 • muurtjes opmetsen & steunbalken plaatsen

  ""

  - m. de beer van Hoboken (Antwerpen)

 • plaatsen van gootsteen (keuken) en kranen in keuken en badkamer

  "Langsgeweest voor offerte, die we ook ontvangen hebben maar dag voordat hij kranen zou komen plaatsen afgebeld 'kranen zijn door winkel aan iemand anders meegegeven" ?!? Ging ons contacteren maar heeft dit nooit gedaan. Na een belletje van ons ging hij 2 dagen later komen maar vanaf ik mailde om een uur af te spreken werd er niet meer gereageerd. Tot op heden (3 maand na zijn bezoek) nog steeds geen kranen!!! Compleet onbetrouwbare man! "

  - N. Philip van Hoboken (Antwerpen)

 • Uitbreken van betonvloer voor verplaatsing afvoer badkamer

  "Prima, ik wacht wel nog op de gevraagde offerte."

  - W. M. van Schelle

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

alg.karweiwerken VdH

http://www.algkarweiwerkenvdh.be

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht