De Vakman & Co

 • Brecht
  2 beoordelingen

67% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

Een klein maar fijn bedrijf, GEEN VOORSCHOT, Ramen, Deuren, Veranda s PVC, Aluminium


 • Voordeur, achterdeur & Garagepoort

  "Bijzonder slecht in communicatie en professionalisme. Het werd echter wel correct geïnstalleerd mits enkele aanpassingen."

  - P. Dijs van Heist-op-den-Berg

  "beste Pieter ik denk dat het uiteindelijke resultaat er wel is dat in het begin de communicatie wat fout liep kan wel "misverstand" graag had ik deze beoordeling verwijderd gezien met vriendelijke groeten serge "

  van De Vakman & Co

 • Nokvensters

  "Score van de werken : 2/10 Opdracht en beoordeling : Plaatsen aan de zijkanten van de woning twee Nokramen in PVC en de aanwezige houten ramen verwijderen boven de terrassen op het eerste verdiep. Werk uitgevoerd op Vrijdag 9.11.12 en een herstellingspoging gedaan op zaterdag 17.11.13 van de schade die zij aangericht hadden tijdens de werken de vorige keer. De nieuwe nokramen staan er maar dat is ook alles. Er was/is na het plaatsen schade aan de houten bekleding van de woning, aan de steunbalken van de woning plus een verzakking van de terrasbekleding (3 centimeter), enz. Bij het weggaan hebben ze niets hersteld of opgekuist. Alvorens te betalen eisten we een herstelling van de schade. Deze herstelling was om te lachten! De steunbalken en de terraslatten van de woning zijn niet hersteld en de terrasbekleding hangt nog steeds naar beneden, dat hebben ze wel met een paar vijzen vastgeschroefd zodat het niet volledig naar beneden zou vallen. Ze hebben wel de boel opgekuist. Zij weigeren verder de aangerichte schade te herstellen, zij werden vooraf voor 90% betaald anders zouden ze de klungelachtige herstelling op die zaterdag niet komen uitvoeren! Deze firma is de naam vakman niet waardig! "

  - I. Dhaese van Moorsel

  "beste heer D haeseleer voor zover ik weet is dit een verzekerings kwestie ,moesten wij ooit de vloer geplaatst hebben die volgens u door ons is doorgezakt ? heb ik maar 1 opmerking "slechte of goedkope vloer" en dit zal ook door indien nodig gerechtsexpert gestaafd worden graag zou ik deze beoordeling verwijderd zien daar ik dit als onrechtmatige beoordeling beschouw voor zover ik weet is ons werk naar uw normen geplaatst "weghalen van pur schuim ,omdat u dit niet mooi vond? allee ik kan verder gaan ..."

  van De Vakman & Co

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

De Vakman & Co

http://www.devakman-co.be

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht