Isoroof

  • Staden

39% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

  • OndernemingsnummerBE 0811939092

Geachte mevrouw, mijnheer

Mogen wij ons even kort voorstellen? Jong, dynamisch, discreet, innovatief, punctueel, ervaren, … Dit zijn slechts enkele troeven van ons installatiebedrijf. Wij installeren reeds enkele jaren PV-installaties, dit op de industriële Europese markt. Enkel de installatie nemen wij voor onze rekening, de verkoop doen wij niet.

Wij werken voornamelijk met Duitse, Franse, Spaanse en Belgische installateurs die reeds enkele jaren ervaring hebben in het plaatsen van PV-installaties. Onlangs werd ons team versterkt met installateurs uit het Verenigd Koninkrijk die het Olympisch dorp van PV-installaties heeft voorzien.

Op jaarbasis installeren wij ongeveer 20 Mw. In 2011 hebben wij, op de Belgische markt alleen, reeds 8 Mw geïnstalleerd. Naast talrijke Europese landen hebben wij ook al in Afrika PV-installaties geplaatst. Momenteel zijn er onderhandelingen voor een Aziatisch en Arabisch project aan de gang.

Op onze bestelwagens wordt geen reclame vermeld, dit is een bewuste keuze, zo worden niet wij, maar onze klant gepromoot!

Het volledige project kan samen met u uitgewerkt worden. Als u dit wenst, helpen wij u met de nodige vergunningen, aanvragen, materialen en plannen. Samen met de klant bekijken wij de meest stevige en robuuste constructies en dit op de meest efficiëntste en goedkoopste manier.

Heeft u nog vragen? Wenst u meer informatie? Wil u met ons samenwerken? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Kinds of regards,

Kobe Mollij

I.S.O. ROOF

(innovative solar operations)

Tulpenweg 2

8840 Staden

Belguim

e-mail

tel

Heeft nog geen beoordelingen ontvangen

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

Isoroof

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht