finish project

 • Deinze
  14 beoordelingen
 • Identiteitskaart niet gecontroleerd

58% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

 • OndernemingsnummerBE 0828379901

algemene schilder en decoratiewerken zowel binnen als buiten zowel voor partikulieren als bedrijven aan betaalbare prijzen en verzorgd en dit alles na uitvoering met min garantie van +/- 10 jaar meer dan 35 jaar ervaring en geregistreerd schildersbedrijf

aarzel niet om ons te kontakteren het is vrijblijvend en wij staan steeds ten dienste van onze klanten en leveren steeds dienst na verkoop

we werken steeds naar de wensen van onze klanten in overleg met hen en geven gratis advies in verband met kleur enz .... en werken steeds met kwaliteits materialen

bij ons afgesproken prijs is prijs nooit verassingen achteraf

onze leuze is tevreden klant is wij ook tevreden

dus een vraag enz .. neem maar vrijblijvend kontakt op met erwin tel die steeds tot u dienst zal zijn


 • Schilder en behangwerk

  "Met veel plezier geef ik de maximumscore aan Erwin en zijn ploeg . Correct, professioneel, vaste prijs ( zelfs extra laag verf op plafond zonder meerkost ! ) en dit alles tegen onklopbare voorwaarden . Zou hem zo opnieuw aan het werk zetten! "

  - R. Van der kelen van Koksijde

 • Volledig appartement verven (nieuwbouw)

  "Snelle response, snelle uitvoering, profesionele afwerking, en dit aan interessante voorwaarden. Dit is zeker een aanrader!"

  - P. Laurier van De Panne

 • inolieen van garagepoort , drie achterdeuren

  "Heel tevreden over de uitgevoerde werken, afspraken gemaakt en alles netjes uitgevoerd.Zou deze vakman zeker aanraden."

  - L. kestemont van Zwalm

 • Schilderen van enkele muren

  "Super goed gedaan, zeer vlug gedaan, heel goede prijs - kwaliteit. De verf die Erwin gebruikt is ook van superieure kwaliteit. Hij mag zeker de rest van mijn huis ook komen doen. Tot binnenkort Erwin!!"

  - m. depecker van Klemskerke

 • Daklijst behandelen/schilderen

  "ervaren vakman!"

  - F. Leys van Merelbeke

 • behangen

  "we zijn heel tevreden we hadden problemen met iemand die beloofd had de werken te doen maar zijn kat gestuurd heeft. We hebben de donderdagavond contact gehad met deze mensen en de maandag morgen stonden ze er al om de werken te doen alles perfect"

  - k. devos van Nederbrakel

 • Schilderen van buitenmuren

  "Heel tevreden van de service van deze man. Werk van het terug proper zetten van de buitenmuren van een oude huis (jaren 50) en dat is wonderwel gelukt. Stielman met kennis van zijn vaak en materiaal. Zeker een aanrader voor dit soort werken."

  - J. De Bouvere van Zwijndrecht

 • Schilderen/behangen appartement in De Panne

  "Wij zijn zeer tevreden. Afwerking is prima. Erwin mag zeker nog terugkomen bij ons!"

  - J. Van der Bruggen van De Panne

 • Schilderwerk

  "Correct volgens de afgesproken prijs, netjes uitgevoerd. Vakmanschap. Alles proper achtergelaten. Luister perfect naar de wensen van de klant. Als het geen al te grote werken zijn, is er een vlugge service. Kan ik echt aanbevelen. "

  - C. Teirlinck van Gent

 • schilderen traphal

  "correct werk voor correcte prijs. Begon 3 weken vroeger dan voorzien, dus geen vertraging zoals gewoonlijk in bouwsector en afgewerkt binnen vooropgestelde termijn. Degelijke vaklieden!"

  - G. Keukelier van Herzele

 • slaapkamer schilderen

  "Heel vriendelijke man, maar werk werd niet net uitgevoerd, muur niet gedekt, deurlat samen opgemeten, maar toch in een verkeerde maat aangebracht, verfvlekken op behangpapier weggewerkt met verf , ook verf op de plinten. Echt spijtig want heel vriendelijke man. Ik had liever meer uren betaald voor werk dat iets trager en zorgzamer werd uitgevoerd. Nu ben ik zelf deklaag aan het schilderen en plekken aan het uitschuren."

  - k. andries van Gent

  "sorry maar ik zorg altijd voor mijn klanten en voor ik vertrek vraag ik steeds of alles in orde is en of ze tevreden zijn helaas ben ik niet akkoord met wat u schreef na dat u gezegt hebt dat alles in orde was en nu het omgekeerde zeggen achter mijn rug nee sorry ik vind dat niet kunnen voor de zogezegde vriendelijke man die meer gedaan heeft dan was in de overeengekomen voorzien in de prijs dus hoop ik dat u deze beoordeling recht zet daar ik zeer ontgocheld ben op u beoordeling erwin"

  van finish project

 • Behangen & Verven

  "Je krijgt snel een offerte zonder verassingen. T.t.z. op het einde van de werken geen meerprijs. Ook krijg je een zeer gedegen uitleg. De werken worden proper, goed en professioneel uitgevoerd. Kortom: deze vakmannen kan ik zeker aanraden."

  - A. COPPENS van Ninove

 • Behangen van living + schilderen plafond/moluren

  "Zeer mooi resultaat en alles volgens afspraak uitgevoerd en netjes opgeruimd. Professioneel resultaat en correcte service. Bedankt Erwin & zoon!"

  - G. V van Viane

 • Dakgoot schilderen

  "Alles is volgens afspraak uitgevoerd enkel is er maar 1 deklaag aangebracht maar ik heb er verder geen probleem over gemaakt..."

  - y. peene van Ronse

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

finish project

http://nadettelaurent@hotmail.com

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht