Opgelet met deze firma, bekijk de inschrijving in het KBO alvorens met deze firma te handelen!

bvba dewaerheyd-marcelis

 • Machelen (Bt.)
  5 beoordelingen

66% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

Dak en Renovatiewerken

Gratis prijsofferte


 • Gevelwerken - voegwerk

  "Gevelwerken OK, sanitair lekt, voegwerk plafond zit vol brede gleuven en is slecht afgeschuurd. Klopt dat ik na werken op uw vraag cash heb betaald, maar na uitdrogen voegwerk bleek het niet goed dus vraag ik vriendelijk om af te werken waarvoor ik heb betaald. U laat mij meer dan een maand onbeantwoord en schrikt dan van een slechte beoordeling, komaan! Voor sanitair zou u nog terugkomen, ook dat heb ik in goed vertrouwen voor oplevering betaald. Beperkt budget was idd reden om nieuwe offerte niet te laten uitvoeren, dat mag toch nog??? Anyway, ik heb een verzekering rechtsbijstand hoor en ik heb al eens een expert laten kijken: ik sta zeer recht in mijn schoenen!! Maar nogmaals ik wil daar geen ruzie over maken, ik wil gewoon waar voor mijn geld, meer niet. "

  - K. Entbrouxk van Edegem

 • Kleine sanitairopdracht

  "Aangesloten kraan lavabo lekt. Kraan douche aangesloten maar rozetten pasten niet. Aannemer zou ze dunner afzagen en terugkomen. Nooit meer gezien. Bellen, smsen en mailen: de man negeert me. Deze alleenstaande moeder was dom genoeg om hem op voorhand te betalen. Ik blijf achter met een slecht plafond en een badkamer die lekt en waar de kranen uit gaten in de muren komen. Een schande. Ik heb de man cash betaald en ook geen factuur gekregen."

  - K. Entbrouxk van Edegem

  "Wij willen gerust een factuur uitschrijven u wou geen factuur en uw budget is zeer laag. U heeft inderdaad cash betaald maar wel als de werken reeds waren uitgevoerd u was toen tevreden. Ik wil hier gerust een zaak van maken hoor heb smsen genoeg om naar de rechtbank te gaan. Bij ons is geld geen probleem. Door hier negatieve commentaar te schrijven komt u geen stap verder. Moet ik u ook aanrekenen de uitstap naar de Ikea winkel die ik kosteloos heb gedaan. Indien u een factuur wenst geen probleem hoor !!! U heeft mij inderdaad gebeld om nog bijkomende werken uit te voeren een schouw afbreken 2 schouwen plakken beton gieten en tuinhuis plaatsen en ik vroeg 350euro dit was weer teveel voor u . Dit was na de uitgevoerde werken toch raar dat u dan nog wenst dat ik kom verder werken als het dan toch zo slecht gedaan zou zijn ni? U mag nu wel gaan stoppen of er komt een zaak van en dit gaat u nog veel geld kosten. Mvg"

  van bvba dewaerheyd-marcelis

 • Vals plafondje gyproc 210cm*270cm

  "Plafond is vreselijk afgewerkt. Probeer aannemer al drie weken te bereiken om zijn werk af te maken. Heb al betaald, niet eens een factuur gekregen. Als alleenstaande moeder een meta streep door mijn rekening, kan niet verder. Heel laf."

  - K. Entbrouxk van Edegem

 • dakpannen terug plaatsen

  "Snelle reactie en werk goed uitgevoerd."

  - d. van lierde van Kapelle-op-den-Bos

 • Betonnen muren en balken snijden

  ""

  - D. Lousberg van Langdorp

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

bvba dewaerheyd-marcelis

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht