A.D.A. - Projects

 • Deinze
  14 beoordelingen

74% van het profiel ingevuld

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

 • OndernemingsnummerBE 0502405461

Waarom ADA Projects?

Nog een bouwbedrijf! Er is toch een overvloed aan bouwondernemingen en afwerkingsbedrijven, maar zo weinig met een persoonlijke aanpak! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, maar als team met een jarenlange ervaring in de bouwwereld. Wij realiseren vooral vloer-, en pleisterwerken. Als afwerkingsbedrijf specialiseren wij ons vooral in het plaatsen van verschillende natuursteen producten, zoals bv. trappen (maatwerk), natuursteenstrips muren zowel binnen als buiten, allerhande mozaïek, zeliges, als ook plaatsen van tegels op tegeldragers.

Grote en kleine projecten in het buitenland zijn ons eveneens niet vreemd….

Kennis en vakmanschap gecombineerd met creativiteit en stiptheid zijn slechts een deel van onze troeven.

Heeft U nog vragen, ontvang U graag een offerte, neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden deze met het nodige advies.


 • Renovatie badkamer

  "Heel erg tevreden over de uitgevoerde werken! Mooie afwerking en zeer goede en eerlijke communicatie. Na de werken hebben ze ook alles netjes achtergelaten. Zeker aan te raden!"

  - H. Leung van Kontich

  "Beste H.Leung, Bedankt voor de fijne samenwerking ! Mvg ADA Team"

  van A.D.A. - Projects

 • Badkamer vernieuwen

  "A.D.A. - Projects heeft onze badkamer volledig vernieuwd. Geen vraag was hun te veel, elk probleem werd vakkundig opgelost. De afwerking is professioneel en verzorgd. Na de werken werd alles netjes opgeruimd en opgekuist. Kortom: betrouwbaar."

  - a. boel van Erpe-Mere

  "Beste A. Boel, Bedankt voor de goede samenwerking en het vertrouwen in onze diensten. mvg, David"

  van A.D.A. - Projects

 • gyproc plafond

  "120 m² Gyprocs plafonds... zeer tevreden! Mooi werk, duidelijke prijszetting, goede planning en heel goede communicatie. "

  - J. Pottie van Wielsbeke

  "Beste J. Pottie, Bedankt voor de goede samenwerking en het vertrouwen in onze diensten. mvg, David"

  van A.D.A. - Projects

 • Tegelen badkamer

  "Ik ben heel erg blij met het werk van ADA projects. Dit zijn stielmensen met ervaring. De badkamer en het terras zijn de pronkstukken van mijn woning geworden! Ik raad hen zonder twijfel aan."

  - D. Eeckhout van Lede

 • Badkamer renoveren

  "Hoog afwerkingsniveau voor een goede prijs. Moesten terug komen voor enkele detailafwerkingen maar deze werden snel in orde gebracht. Duidelijke en correcte communicatie, zowel in offertefase als bij uitvoering. Ik kan ADA projects zeker aanraden. "

  - W. Jacobs van Merelbeke

  "Beste W. Jacobs, Bedankt voor de goede samenwerking en het vertrouwen in onze diensten. mvg, David"

  van A.D.A. - Projects

 • Plaatsen niet dragende binnenmuren - OSB & Gyproc

  "Bedankt voor jullie professioneel geleverde werk! "

  - C. De Ruysscher van Stekene

 • Betegelen badkamer

  "Zeer tevreden over deze mensen. Werken snel, verzorgd en alles tot in de details afgewerkt! Geen klachten, integendeel, bij vragen en/of opmerkingen wordt er onmiddellijk actie ondernomen. Echte aanrader!"

  - S. Braeckman van Gent

 • Tegels badkamer met inloopdouche

  "Snelle en goede service. Had geen probleem met kleine aanpassingen in het oorspronkelijke plan. "

  - S. Vanraes van Liedekerke

 • Plakken van gyproc

  "Heel vlot contact, stipt en duidelijke prijsopgave. Duidelijke communicatie over facturatie. Proper, steeds stipt, een heel goede prijs kwaliteit. Ook heel snel beschikbaar, maar laat je daardoor niet afschrikken, wij zouden hen zou opnieuw boeken! "

  - S. Steyaert van Ledeberg (Gent)

 • gyproc plafond

  "Gyprocs plafonds... zeer tevreden (AAA+)! Duidelijke prijszetting, goede planning, heel goede communicatie. Snelle, zeer bekwame en respectvolle werklieden met oog detail. "

  - j. p van Wielsbeke

 • Bepleisteren woning Gent

  "Werken volgens afspraak,zeer vriendelijke mensen en leveren kwaliteit aanrader !!!!!"

  - G. Mortier van Gent

 • Plafondwerken

  "Ik moet bekennen dat ik bijzonder verrast ben door Twizzi. Twee dagen na het plaatsen van mijn opdracht had ik al enkele aannemers over de vloer gehad voor opmetingen. Uiteindelijk heb ik voor ADA Projects gekozen omdat zij de dag erna al konden beginnen en ze mij een goed gevoel en offerte gaven. Ik heb het mij eerlijk gezegd niet beklaagd. Na de goedkeuring van de offerte werden dezelfde namiddag nog de gyprocplaten geleverd en de volgende ochtend stonden de werkmannen al voor de deur. Het geheel is supervlot gegaan. Op drie dagen tijd lagen de verschillende plafonds en was onze lichtkoepel uitgewerkt. De twee dagen nadien is er telkens nog een werkman langsgeweest voor de tweede laag plakwerk en het opschuren van de plafonds. Omdat we zo'n grote vide hadden en we een stelling ter beschikking hadden, wilden we ervan profiteren om meteen het schilderwerk te doen. Maar zelf hadden we daar niet meteen de tijd voor dus hebben we gevraagd of een van de werkmannen het zou zien zitten om het plafond te schilderen. Dat was geen probleem voor hen en tussen de opvoegingen en de schuurbeurten door heeft er één van hen eigenlijk de volledige vide volledig in de primer gezet en geverfd. Meer dan we eigenlijk gevraagd hadden maar daar waren we uiteindelijk wel blij mee. Blijkbaar was het geen extra moeite voor hem om de muren ook mee te nemen. Tijdens het werfbezoek waren we ook aan het vertellen tegen de werfleider over onze vensterbanken die nog moesten uitgewerkt worden en dat dat een van de toekomstige werkjes zou worden. Tot onze grote verbazing hadden ze dit tussendoor ook al aangepakt met de overschotten van de gyproc. Na de werken werd ook al het afval netjes opgeruimd, iets wat bij vorige aannemers al eens "vergeten" werd, dus dat was ook wel een pluspunt. Dus alles bij elkaar een bijzonder positieve ervaring. Achteraf heb ik pas vernomen dat ze eigenlijk nog niet zo lang bezig zijn, vandaar dat ze ook zo snel konden beginnen maar aan inzet en oog voor detail, geen gebrek. Ik kan hen alleen maar aanbevelen! "

  - K. De Buck van Lovendegem

 • dringend gezocht, bezetter

  "Zeer goede prijs/kwaliteit. Snelle service & werken zeer degelijk uitgevoerd. Aan te raden vakman !"

  - S. Matthys van Aartselaar

 • vloer in natuursteen keuken

  "Een correct en stipt aannemersteam die hun afspraak nakomen. Goed overleg om tot een mooi resultaat te komen. Niet zomaar beginnen om snel klaar te zijn. Prijs heel democratisch voor de geleverde kwaliteit. Aan te raden vakmannen."

  - K. Van Oost van Evergem

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

A.D.A. - Projects

http://www.adaprojects.be

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht