SGBelgium

  • Meerhout

39% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

SG Electrics

Uw elektrisch probleem... Onze uitdaging!

SG Electrics in Meerhout is een onderdeel van SG Belgium en biedt allerlei diensten alsmede totaaloplossingen op gebied van elektriciteitswerken. Denk hierbij aan engineering, bordenbouw en domotica. Voor uw specifiek probleem kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden. Niet voor niets luidt onze slogan "Uw elektrisch probleem... onze uitdaging".

Engineering

SG Electrics engineert, ontwerpt en realiseert zelf elektrische schakelborden. De elektrische schema's worden uitgewerkt in E-plan, rekening houdend met alle normen en richtlijnen inzake.

Domotica

SG Electrics heeft een reeds jarenlange ervaring in het automatiseren van technische projecten, zoals bijvoorbeeld algemene elektriciteitswerken, domotica EIB/Konnex, kastenbouw, elektrische studie van bedrijfspanden en procesautomatisering.

Bordenbouw

In de voorstudie en ontwerpfase houden onze elektriciteitsspecialisten op elk niveau terdege rekening met de toekomstige uitbreidingsmogelijkheden van uw oplossing: bij de keuze van schakel- en fieldmateriaal, bij de lay-out van schakelkasten en de kabelberekeningen. Pas als alle schema's, blokdiagrammen en lay-outs op punt staan, begint de effectieve bouw van sturings- en bedieningskasten en vermogenverdeelborden en bekabelen we de machine of installatie. Na de implementatie houdt het niet op, want ook het elektrisch onderhoud van uw gebouwen en installaties kunt u aan onze vakmensen toevertrouwen.

Heeft nog geen beoordelingen ontvangen

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

SGBelgium

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht