Hemi

 • Antwerpen
  13 beoordelingen
 • Identiteitskaart niet gecontroleerd

58% van het profiel ingevuld

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

 • OndernemingsnummerBE 0835426059
 • Oprichtingsjaar2013

Uitvoeren van:

Afbraakwerken

Grondwerken

Tuinwerken

Omheiningen

Bestratingen (klinkers, kasseien, natuursteen)

Ruwbouw

Renovaties

Dakwerken

Chappewerken

Vloeren

Electriciteit

Sanitair en verwarming

Bezetten (stukadoor, Pleisterwerken)

Gyproc

Keukens

Binnendeuren

Ramen en deuren

Voegen van gevels

Binnenschrijnwerkerij

Sleutel op de deur

Reinigingswerken

Rioleringen


 • Renovatie en uitbreiding

  "Topkwaliteit voor de beste prijs. Vriendelijke medewerkers. Communicatie met eigenaar perfect. Aanrader 10/10 Volgende keer werk ik weer met hun."

  - P. Wilmsen van Antwerpen

 • Shilderwerken

  "Prijs, kwaliteit, service, communicatie en professionalisme zijn zeer goed. Een aanrader "

  - K. Vangenechten van Deurne (Antwerpen)

  "Bedankt Kurt voor deze positieve beoordeling. Met vriendelijke groeten, Peter"

  van Hemi

 • Verwarming leidingen trekken

  "Qua vriendelijkheid was het zeker in orde. De eerste afspraak was er niemand opgedaagd en na de tweede afspraak zijn ze ook snel begonnen aan de werken. Voor de werken moest men verwarming verder trekken naar de eerste verdieping. Alsook een installatie voorzien voor een wasmachine. Op eerste zicht zag alles er dik in orde uit. Op een paar fouten na. Ze hadden een tegel gebroken en waar de wasmachine moest aangesloten worden, lekte de boel. Ik heb hen verschillende keren proberen te contacteren om dit recht te zetten. Echter nooit reactie gekregen. Qua professionalisme kan het dus zeker beter. Fouten gebeuren, niet meer dan menselijk. Maar de fouten niet willen rechtzetten is alles behalve eerlijk en respectvol."

  - S. Celis van Tienen

 • IKEA keuken installeren

  "Op het eerste gezicht een goed contact, vriendelijke, snelle en goede service in offertefase. Peter kwam snel ter plaatse, gaf een goede prijs en we spraken een aanvaardbare termijn af. De opdracht met veel vertrouwen toegewezen, en op de startdatum verlof genomen om de mensen op te wachten. Die dag kwam er niemand opdagen. Gebeld met Peter, afspraak dat de mensen de dag erop dan zouden starten. Ook die dag verscheen er niemand en het was onmogelijk om per telefoon duidelijkheid te krijgen of en wanneer er nog iemand zou komen. Uiteindelijk nog een dag later een email om te zeggen dat er door grote drukte geen tijd meer was voor ons project.. Bij het lezen van de commentaren hier zijn we blijkbaar niet de enigen met die ervaring. Erg jammer en bijzonder onprofessioneel. Opletten dus. We zijn dan halsoverkop op zoek moeten gaan naar een nieuwe oplossing en die gelukkig compleet last minute gevonden bij Rudy en José van "Imperis". Een beoordeling van hun werk zal volgen wanneer dit is afgerond ! "

  - l. mijlemans van Antwerpen

 • terugslagklep plaatsen

  "vlotte communicatie met Peter.scherpe prijs .Goede werklui ,die heel vriendelijk waren .Alles proper en netjes achtergelaten .Zeker een dikke 10/ 10 .En zeker een aanrader ."

  - b. voets van Boom

 • Trap voorzien om op dakterras te geraken.

  "Het eerste contact was positief. U kwam professioneel over en garandeerde dat u de werken correct en snel zou kunnen uitvoeren. De prijsofferte volgende redelijk snel. Hoewel de prijs aan de hoge kant was besliste ik toch de werken aan u toe te vertrouwen. Daarna mist u een eerste afspraak. Ik dien u zelf op te bellen want u laat niets weten. Op 23/06 beloofd u om 07u de werken aan te vangen. Ik wacht u op maar er komt niemand. Ik bel u een 15tal keer maar krijg geen reactie. 'S avonds heb ik nog steeds niets van u vernomen. Een vergetelheid kan iedereen overkomen maar voor iemand uit uw prijsklasse verwacht ik op zijn minst een professionele communicatie. "

  - Q. Kebers van Mortsel

 • afbraak schouw , binnenmuur en opbergruimte...

  "3 opdrachten laten uitvoeren en zeer tevreden over het resultaat. afspraken keurig nagekomen en werken op tijd afgewerkt. prijs kwaliteit een aanrader."

  - B. E van Mechelen

  "Bedankt voor deze beoordeling Met vriendelijke groeten, Peter"

  van Hemi

 • binnenmuren bepleisteren, nieuwe onderdakjes..

  "Een maand geleden gecontacteerd via Twizzy. Vriendelijk contact. Dadelijk afspraak met erg vriendelijke man, Peter. Offerte zou dezelfde zondag nog klaar zijn. Niet dus. Ook niet de week nadien, noch de week nadien ondanks herhaaldelijke, vriendelijke telefoontjes van me. Na meer dan 4 weken nog steeds niet (terwijl we bij het gesprek duidelijk gemaakt hadden dat we vaart wouden maken met deze werken) Laatste telefoongesprek lacht hij zelfs een beetje als ik vermeld dat ik een beetje boos word omdat hij totaal niet reageert. Tijdens de afspraak leek het nochtans dat alles werkbaar zou zijn. Erg slechte communicatie dus. Tot werken is het dus nooit gekomen. (deze Twizzy-toewijzing heb ik enkel gedaan om deze reactie te kunnen plaatsen) Veel beloftes die niet nagekomen worden. Niet onze partner dus. Familie Fransen, Scherpenheuvel "

  - W. Fransen van Scherpenheuvel-Zichem

  "Geachte, U heeft mij een beoordeling gegeven zonder dat u werken hebt laten uitvoeren. Normaal kan u geen beoordeling geven wanneer u geen werken laat uitvoeren. Na een bezichtiging, die er uiteraard geweest is, besluiten wijzelf aan welke personen wij al dan niet een prijsofferte maken. Heeft u enig idee hoe dikwijls wij gebruikt worden om een prijsofferte te maken zonder dat de werkzaamheden door een bedrijf worden uitgevoerd. Het toewijzen van een job via deze weg wordt door de officiele instanties als een bestelbon aanvaard. Voor het kunnen maken van deze negatieve beoordeling heeft u dus eerst een bestelbon geplaatst, welke u niet wenst te laten uitvoeren. Dit wordt door de officiele instanties aanzien als zijnde fraude. De personen waarvoor wij gewerkt hebben, hebben ons volgende beoordelingen gegeven : 9, 8, 6, 9 en9. Deze beoordelingen spreken voor zich. Met vriendelijke groeten, Peter"

  van Hemi

 • oude chauffage leidingen met asbest isolatie verwijderen

  "Afspraken goed nagekomen. Geen problemen gehad"

  - F. Snelders van Brasschaat

  "Bedankt voor de fijne beoordeling. Peter"

  van Hemi

 • achterbouw dak isoleren, pleisteren en nieuwe vloer

  "geen offerte grekregen"

  - G. De Greef van Gistel

  "Geachte Heer De Greef, Ik heb van u een 2/10 beoordeling gekregen voor het NIET uitvoeren van een project. Ik heb van u nooit een bestelling gehad om de werken uit te voeren. Ik wil alsnog een prijsofferte geven maar gelet op de afstand Herenthout - Gistel (152 km) zijn daar dagelijks op 8 h werken 5 h transportkosten extra bij. Wanneer u 65 eur/h wenst te betalen heb ik er geen probleem mee om onze mensen op te sturen. Heeft u dat wel dan geeft u onterecht een slechte beoordeling wat mij in een slecht daglicht plaatst. Met vriendelijke groeten, Peter HEMI 0475 52 03 68"

  van Hemi

 • badkamer installeren

  "Communicatie met de baas wel goed, maar met de werklui zo goed als niet. Professioneel gezien, moet de baas alles uitleggen en alles controleren. Als hij dat niet doet of te laat is om in te grijpen, ontstaan er "schoonheidsfoutjes", die achteraf moeten rechtgezet worden of weggewerkt. Ze ruimen wel alles goed op en betrekken de klant bij bepaalde keuzes. Prijs heel voordelig, douchecabine van Desco aan verminderde prijs."

  - B. Offner van Vorselaar

 • weghalen mazouttank

  "Een echte aanrader! "

  - S. Van de Reydt van Heist-op-den-Berg

  "Bedankt voor deze beoordeling, met vriendelijke groeten,Peter"

  van Hemi

 • Dorpels opmeten, leveren en plaatsen

  "Goeie, vriendelijke en correcte service. Aanrader"

  - D. Lousberg van Langdorp

  "Bedankt voor deze beoordeling. Groeten, Peter"

  van Hemi

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

Hemi

http://www.aannemer-herentals.be

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht