BVBA RDL

  • Bilzen

61% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

De bvba RDL is in 2007 gegroeid uit de bvba Mofra, die ondertussen een iets langere historiek kent en destijds in het jaar 1987 opgericht werd als een gedreven familieonderneming, in eerste instantie actief in de woning- en utiliteitsbouw, later gespecialiseerd in infrastructuurwerken en leidingbouw.

Vermits de bvba Mofra zich in de loop der jaren echter volledig en uitsluitend is gaan toeleggen op het gebied van telecommunicatie, drong de oprichting van een nieuwe onderneming zich op en werd de bvba RDL geboren om tegemoet te komen op het vlak van algemene graafwerkzaamheden, bestratingen en aanleg van ondergrondse leidingen.

Inmiddels is de bvba RDL uitgegroeid tot een gespecialiseerde en georganiseerde firma met gedisciplineerde en technisch geschoolde arbeiders, voldoende groot om uw project met eigen deskundigheid, vakmanschap en materieel te realiseren.

In de loop der jaren hebben we als jong en dynamisch bedrijf toch al een stevige reputatie opgebouwd en kunnen onze klanten rekenen op een uitstekende expertise.

De klanten van RDL zijn, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, over het algemeen actief in de volgende sectoren: nutsbedrijven, telecommunicatie, publieke sector en industrie, maar evenzeer afkomstig van de particuliere markt, kortom RDL is de aangewezen partner voor iedere opdrachtgever, van nutsbedrijf tot industriële dienstverlener, van overheid tot particulier, die direct contact, persoonlijke betrokkenheid en inbreng op prijs stelt.

Vanuit onze uitvalsbasissen in Bilzen en Genk zijn een 15 tal medewerkers en een hand vol onderaannemers dagelijks actief op onze werven verspreid over gans Vlaanderen en Wallonië en realiseren we samen jaarlijks een omzet van ongeveer 1, 2 miljoen euro.

De bvba RDL stelt zich tot doel om de komende jaren te blijven groeien en zo zijn marktaandeel stelselmatig te verhogen.

De bvba RDL wil vooral staan voor kwaliteit en veiligheid. Het behalen van een VCA*-certificaat, samen met een ISO normering is dan ook prioritair en hopen we binnenkort aan ons bescheiden palmares toe te kunnen voegen.

Heeft nog geen beoordelingen ontvangen

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

BVBA RDL

Meershoven 59/1
3740 Bilzen
België

http://www.rdlbvba.be

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht