Opgelet met deze firma, bekijk de inschrijving in het KBO alvorens met deze firma te handelen!

AMBROOS NV

 • Antwerpen
  2 beoordelingen

55% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

Wij zijn een door de overheid en ovam erkende onderneming,

- afbraakwerken

- verwijderen van asbest

- plaatsen van omheiningen

- aanleggen van terrassen

- algehele renovatie

- dakwerken: renovatie & nieuwe

- zinkwerken

- elektriciteit

- sanitair

- riolering


 • Verwijdering asbesthoudende leien op dak

  "Na verschillende vakmannen gecontacteerd te hebben, hadden we besloten met deze 'vakmensen' in zee te gaan voor het verwijderen van de asbestleien op ons dak. De voorafgaande afspraken verliepen vlot en goed. Gezien we het risico van asbest zeer goed kennen hadden we op voorhand op mail afspraken gemaakt ivm het stofvrij verwijderen van de leien en het net en proper achterlaten van de zolder en de omgeving. (tekende zijn mails inderdaad met milieuservice zoals in een andere reactie gemeld) Na uitvoering van de werken bleek de werf totaal verontreinigd met asbeststof door het breken van de leien, asbeststukken,... Verder was er schade aan het dakgedeelte waar niets verwijderd diende te worden. Na contact hierover kwamen ze twee maal terug om zogezegd alles in orde te brengen. Het dak bleef echter beschadigd, enkel wat resten asbest werden opgeraapt. De tweede maal zelfs met een stofzuiger om het asbest te verwijderen. Echter iedereen die iets van asbest kent weet dat dit ongeveer het slechtste is wat je kan doen. Verschillende mails later hieromtrent moesten we het doen met het feit dat het "een fout van de secretaresse in de voorafgaande communicatie was", en dat hij (Jan; baas bedrijf) haar onmiddellijk zou hebben ontslagen. Als compensatie zou er een hoeveelheid steenpuin worden opgehaald nadat de factuur betaald zou zijn. Verschillende telefoons en mails later werd de ophaling van dit puin altijd uitgesteld tot nu zelfs geen telefoons meer worden opgenomen. Bijgevolg één goede raad: werk niet samen met deze mensen. (Dit is mijn ervaring, je doet natuurlijk wat je wil) "

  - M. De Sutter van Borchtlombeek

 • Shouw afbreken Kessel-Lo

  "Deze vakman die onder Ambroos NV op twizzi staat ondetekent zijn mails onder de naam Milieuservice B.V.B.A. Om een offerte vast te krijgen (puur mondeling) moet je al een aantal namiddagen vrijhouden want hij verplaatst zijn afspraken steeds naar 'morgen namiddag kom ik langs'. Pas als de afspraak al voorbij is laat hij weten dat hij niet zal komen. Hetzelfde is gebeurd op de dag dat hij de werken kwam doen. We zijn nu op zoek naar een andere vakman. Deze persoon kan zich niet aan afspraken houden."

  - K. Mertens van Kessel-Lo (Leuven)

  "Geachte Mr. Mertens, Wij vinden het zeer droevig deze reactie te moeten lezen. Tot onze grote spijt zagen wij ons genoodzaakt wegens onvoorziene omstandigheden twee van uw afspraken te verzetten. Wij excuseren ons dan ook dat u daartoe vrij laattijdig werd verwittigd. Wij probeerden echter de communicatie steeds optimaal te houden, binnen de mogelijkheden van dat moment. Spijtig genoeg hadden zowel wij als u de pech dat, door samenloop van omstandigheden, de zaken niet zo vlot konden verlopen als normaal. Een offerte heeft u echter nooit van ons ontvangen, noch ondertekend. Uw beoordeling van onze prijzen moeten we bijgevolg ongegrond noemen. Wat de werken betreft, verkiezen wij veiligheid eerst voor ons werkmensen. Dat is ook de reden waarom we de afspraak moesten verzetten: bij 40°C is het gewoon onmenselijk om zware arbeid te verrichten op een dak. Omdat wij deze afspraak per se wilden nakomen, werd er pas op het laatste moment toch beslist dat de werken niet konden doorgaan (en bijgevolg werd u ook pas op het laatste moment verwittigd), aangezien de weersomstandigheden die dag als extreem werden beschouwd. Wij begrepen het ongemak van de situatie voor u en stelden u dan ook meteen voor om de eerstvolgende werkdag aan uw werken te beginnen, maar dat aanbod sloeg u helaas zelf af. Aangezien er nooit werken werden uitgevoerd, moeten ook uw andere beoordelingen als ongegrond worden beschouwd. Ten slotte vinden wij het zeer spijtig dat u ook in onze service en communicatie teleurgesteld bent, aangezien wij op elk moment ons uiterste best deden om deze optimaal te houden - binnen onze mogelijkheden uiteraard. Wat betreft "Ambroos" en "Milieuservice": wij hebben twee vennootschappen, maar om onze kosten te optimaliseren benutten deze éénzelfde secretariaat. Aangezien wij niet weten voor welk bedrijf u belt of mailt, hebben wij de afspraak gemaakt te communiceren vanuit "Milieuservice" om eventuele verdere verwarring te voorkomen. Met vriendelijke groet, Milieuservice BVBA "

  van AMBROOS NV

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

AMBROOS NV

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht