R.V.H. Construct

 • Herdersem
  6 beoordelingen
 • Identiteitskaart niet gecontroleerd

74% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

algemene verbouwingswerken: grondwerken, rioleringswerken, kleine opritten, vloer en chapewerken, voegwerken, kleine elektriciteitswerken

specialiteit: verbouwingen en metselwerken


 • Nieuwbouw 3-gevel Londerzeel

  "RVH construct heeft voor ons de volledige ruwbouw voor zijn rekening genomen. Werk uitgevoerd alleen, met de ijver en snelheid van een volledige ploeg. Van start tot oplevering ruwbouw in slechts 12 weken. Oog voor detail, eerlijke vakman en aangename samenwerking. Jammer dat ik niet direct een 2e huis ga bouwen."

  - S. Bontekoe van Londerzeel

  "Bij deze nog eens bedankt Steven en Eveline voor de goede review. Ook voor mij was dit een aangename samenwerking. Met vriendelijke groeten Randy Van Holsbeeck"

  van R.V.H. Construct

 • Betontrap

  "Prijs gekregen en afspraak gemaakt voor het plaatsten van een betontrap. Een week voor uitvoering worden de gemaakte prijsafspraken niet gerespecteerd. Een aannemer die u als klant met de rug tegen de muur zet met uitspraken als "Als u elders goedkoper vind moet u zeker en vast niet aarzelen". Niet te vertrouwen. Een te mijden aannemer."

  - J. VDW van Wondelgem

  "U opdracht werd geplaatst in 2014 , augustus 2015 neemt u contact met me op dat dit nog moet gebeuren , geen probleem en ik bezorg u een totaalprijs . 2 weken voor uitvoeringsdatum meldt u dat u de beton zelf gaat gieten omdat ik in deze periode niet veel tijd had, wederom geen probleem voor mij , ik pas mijn prijs aan reken de betonprijs eraf alsook het aantal minder uren . doch u ging niet akkoord met mijn prijs en wou nog minder , dus idd ik heb gezegd als u elders goedkoper vind kan u zich daar bevragen omdat ik wist dat mijn prijs al laag was. Wanneer er dan "chantage" aan te pas komt is voor mij de kous af . Ik gaf u een aangepaste goede prijs , u ging niet akkoord en dan volgen er uitspraken als , "bij deze duid ik u op de consequenties waarvan u reviews weer vind op twizzi en bouwforum's als de prijs niet verder wordt aangepast ."Ik hoef mij niet verder te "verdedigen" andere klanten en de reviews hier zijn altijd al tevreden geweest en was altijd aangenaam samenwerken . Jammer dat dit nu niet het geval is maar dit is dan ook buiten mijn wil om . Ik wens u nog veel succes met u verdere werken. Met vriendelijke groeten Randy Van Holsbeeck"

  van R.V.H. Construct

 • Metsen van achterbouw

  "Zeer correcte vakman die nauwkeurig werkt en de werf zeer proper achterlaat. Zeker een aanrader waar ik nog beroep op zal doen voor latere projecten."

  - M. Van der Elst van Moorsel

 • Snelbouwmuur metselen

  "Professionele vakman die de werf netjes achter laat."

  - C. Rossignol van Nieuwerkerken (Aalst)

  "dank voor het vertrouwen en de appreciatie van het gedane werk !"

  van R.V.H. Construct

  "Zeer proper en degelijk werk."
  "bedankt voor het vertrouwen en de goede commentaren !"

  van R.V.H. Construct

 • ruwbouw achterbouw

  "Zeer goed werk. Een aanrader. Zeer correcte prijs en samenwering."

  - K. De Ryck van Sint-Amands

  "het doet plezier deze beoordeling te lezen . Alvast bedankt voor het vertrouwen en de goede samenwerking ! "

  van R.V.H. Construct

Realisaties

R.V.H. Construct

Broekstraat 7
9310 Herdersem
België

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht