gi-service klinker&terras werken omheiningen

 • Mol
  4 beoordelingen

69% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

Grond & klinkerwerken

Gevelbekleding

Corport's & omheiningen


 • een +- 20m2 terras tegels leggen en afwerken terras

  "ben nog altijd aan het wachten op een antwoord ik heb verschillende keren gebeld hij zou iets laten weten voor prijs en eventueel met een akkord voor de werken te komen uitvoeren en tot op heden nog niks van zich laten horen het zijn ondertussen bijna 3 weken dat we aan het wachten zijn "

  - g. bijloos van Gruitrode

 • aanleg oprit en terras

  "1)Op de offerrte die we kregen werd 71m2 klinkers vermeld. De factuur vermeld doodleuk 75m2. We nemen contact op met de vakman. Dan zou dit plots komen omdat hij de klinkers per pallet moet afnemen en dat nu eenmaal zo uitkomt voor hem. Dit kon hij op voorhand ook zeggen en bovendien hadden we geen overschot aan klinkers, dus die kan hij gebruiken voor iemand anders natuurlijk. 2) De omheining die we lieten plaatsen moest op min 3 meter van de zijgevel van de buurman geplaatst worden. Dit werd meermaals duidelijk afgesproken. Na plaatsing bleek dat de omhei ing scheef sto d en bovendien niet op 3 meter afstand maar slechts op 2,80 meter. Dit betekent dus dat de omheining op de grond van mijn buurman stond! Tot 5 keer toe hebben we contact moeten opnemen met de vakman vooraleer hij de omheining wilde verplaatsen. Jammer. Wij betaalden de factuur tijdig en correct."

  - J. Teunkens van Geel

  "Ik heb u direct terug gebeld toen u schoonvader mij dit melde en deze omheining was op de scheidingspalen gezet hoe het overal gedaan word,dat de land meter zijn scheidingspalen niet correct plaatst kan ik ook niet aan doen,nadat u vrouw mijn s'avonds heeft gebeld heb ik direct gezegd dat ik de omheining direct zou verplaatsen en dat dat ook gebeurd is, maar dat vermelden ze niet Mvg"

  van gi-service klinker&terras werken omheiningen

 • aanleg terras

  "prijs kwaliteit zeer tevreden reageert vlug en komt gemaakte afspraken strikt na zeer vriendelijk"

  - P. Mannaerts van Berlaar

 • bestaande carport afbreken en verhogen om camper te plaatsen

  "hebben goed werk afgeleverd "

  - l. splingaer van Schriek

Realisaties

gi-service klinker&terras werken omheiningen

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht