Home Go[o]ds

  • Genk

48% van het profiel ingevuld

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

  • OndernemingsnummerBE 0699271713

We zijn gespecialiseerd in het ontwerp, begeleiding en de realisatie van interieurprojecten voor woningen, burelen en winkels. Onze klanten zijn zowel privé opdrachtgevers als bedrijven en openbare besturen. Je kan ons inschakelen voor: dressing en wandkasten, Tv-meubelen, keukens, de zithoek en woonkamers, slaapkamers en jeugdkamers, badkamers, bureelinrichtingen, receptiebalies en vergaderzalen, praktijken voor vrije beroepen, verbouwingsprojecten, totaalprojecten, meubelontwerpen… Indien je twijfelt of we jouw project ook zullen aanpakken? Bespreek het met ons!

Omdat we multidisciplinair te werk gaan, zetten we graag de puntjes op de ‘i’ door ook te zorgen voor de aankleding en decoratie, het grafische design of de huisstijl van een firma.

Wat doen we anders?

Home Go[o]ds stuurt, managet en realiseert diverse disciplines waarbij u als klant steeds één aanspreekpunt heeft. De resultaat gerichte aanpak bespaart u tijd en energie. Zo zult u al snel, na een eerste ontwerp te weten komen binnen welk budget en tijdsplanning uw project kan worden uitgevoerd, zonder verrassingen achteraf.

Heeft nog geen beoordelingen ontvangen

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

Home Go[o]ds

http://www.medaer.be

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht