CREA-TUIN BVBA

  • Ruddervoorde

39% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

  • OndernemingsnummerBE 0835767440

Indien u binnenkort uw tuin of uw binnen interieur wilt verfraaien, renoveren of aanleggen, hebben wij gegarandeerd enkele leuke ideetjes voor u.

Ook al heeft u maar een kleine tuin of een klus in huis; met een gezamelijke planning kunnen wij er een gezellig plaats van maken. Bovendien kunt u dit geheel zelf aanleggen op basis van de plannen die wij voor u uitwerken.

Indien het u aan tijd ontbreekt of u de aanleg niet alleen aankunt, staan wij te uwer beschikking tegen zeer matige prijzen. Wij kunnen u ook voorzien in alle nodige grondstoffen tegen zeer concurrentiële prijzen.

Vooraf wordt een kostenraming gemaakt zodat u weet waar u aan toe bent. Zodoende kunt u -indien u dat wenst- de kosten spreiden, mocht uw budget de totale aanleg niet toelaten.

Zo u reeds tevreden bent over uw tuin of huis, maar u er liever van geniet dan er in te werken, dan kunnen wij ook voorzien in het nodige onderhoud. Alsook wordt een kostenraming gemaakt volgens de eisen die u aan uw tuin of huis stelt.

Het vraagt alleen een vrijblijvend gesprek en een bezoekje bij u thuis. Plannen wij binnenkort een afspraak? Een telefoontje volstaat.

Het Crea-tuin team

Heeft nog geen beoordelingen ontvangen

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

CREA-TUIN BVBA

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht