Vloerenleggers Europa

  • Neerpelt

66% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

Vloerenleggers Europa

Het vloerenbedrijf dat staat voor service en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij ons bent u op het juiste adres voor parket, laminaat, planken en pvc. Maar ook kunnen wij uw tapijt en linoleum, coatingvloeren en zelfs troffelvloeren leveren en plaatsen.

Wij zijn ook gespecialiseerd in renovatie, reparatie en onderhoud van houten vloeren en parket. Door gebruik van goede machines maken wij uw vloer weer als nieuw en met onze afwerking willen wij er voor zorgen dat deze ook lang netjes blijft met het minimale aan onderhoud. Indien u het niet zo op onderhouden van de vloer heeft kunnen wij natuurlijk een afspraak maken om de vloer voor u te onderhouden.

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen per telefoon, per mail of het offerte formulier invullen voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave. Tevens zou u een afspraak kunnen maken voor een bezoek aan onze showroom. Indien u liever heeft dat wij even bij u langs komen, is dat ook een mogelijkheid. En al dit is vrijblijvend en gratis.

Groet,

Robert

Vloerenleggers.eu

Heeft nog geen beoordelingen ontvangen

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

Vloerenleggers Europa

http://www.vloerenleggers.eu

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht