Algemene aannemingen Gers Glen

 • Borsbeek (Antw.)
  4 beoordelingen

63% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

wij doen

vloer- en tegelwerken

algemene verbouwingen

gyprocwerken


 • Muren opnieuw metsen van voortuin

  "Toen hij het werk beëindigde was ik vrij tevreden. Maar enkele maanden later kwam de bezetting los. En het werd erger en erger. M. Gers kwam kijken en zegde er iets mis was met de cement. Ik meer moest dan een half jaar wachten tot hij de schade kwam herstellen. Uiteindelijk gebeurde het herstel, maar op een alles behalve professionele manier. De afwerking trekt op niets. De bezetting lijkt wel gedaan door iemand die er niets van kent. Of door iemand die er rap rap vanaf wil zijn en er niets om geeft wat de klant denkt."

  - R. De Landtsheer van Deurne (Antwerpen)

 • vloeren en tegelen badkamer

  "Deze vakman kwam zeer bekwaam over en gaf ons een goed vertrouwen en daarom hebben wij hem gekozen. Ook al had hij een 3/10 bij zijn eerste beoordeling maar kunnen alleen maar zeggen dat hij zeer professioneel te werk ging en onze badkamer is precies een toonzaalmodel. Zeer tevreden en doe zo verder"

  - z. truyen van Deurne (Antwerpen)

 • muur metsen + oprit leggen

  "het metselwerk en leggen van oprit is zeker naar wens. Door het slechte weer hebben ze in het weekend verder gewerkt tot het klaar was. Een goede service en professionele afwerken. Doe zo voort "

  - e. rokven van Borgerhout (Antwerpen)

 • Gevel opmetsen

  "Deze aannemer kon snel starten met de werken en niet aan de goedkoopste prijs maar de persoon gaf me wel een goede indruk , zodra de werken starten wist ik al hoelaat het was . Een voorgevel metsen van 15m2 deze job heeft 2 weken geduurd. Eerste dag 2 lagen opgemetst , 2de dag 4 lagen , 3 en 4de dag niet komen last in rug , 5de dag 5 lagen gemetst enzo verder . Na 2 weken eindelijk klaar , MAAR wel volgende fouten waterkering zit los van de isolatie , geen waterkering boven raam en deurgat lateu niet vastgezet in de muur . Metswerk matig , kopse voegen zit geen lijn in . Voegwerk matig , cement komt nog door de voeg en voegsel gewoon weg op de steen . Afspreken voor herstelling van dit geknustel , en dan even stoppen aan de werf en snel terug vertrekken . Deze persoon heeft tot morgen tijd deze problemen op te lossen , maar lijkt me onhaalbaar voor dit alles te herstellen op 1dag . "

  - D. Schuerewegen van Hingene

  "Als je dan toch een negatieve beoordeling wil geven moet je ook wel correct zijn. Waterkering was voor klant niet nodig als ik hem daar op wees. Klant heeft zelf isolatie geplaatst maar niet naar behoren en daar moest dan tegen gemetst worden. Dat het metselwerk zo lang heeft geduurd ligt aan het weer. Als je moet werken met gebruikte steen die verschillend is van afmeting is het moeilijk om een rechte voeg te bekomen. klant ging voor materialen zorgen maar waren niet de juiste en als je er dan iets over zei was het allemaal goed wat hij bij had. De plaats waar gewerkt moest worden was één stort. Toch erg als de mensen moeten betalen dat er zogenaamd vanalles aan de hand is. "

  van Algemene aannemingen Gers Glen

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

Algemene aannemingen Gers Glen

Cantincrodelaan 39/1
2150 Borsbeek (Antw.)
België

http://www.glengers.be

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht