Kowalik Bouw

 • Antwerpen
  11 beoordelingen
 • Identiteitskaart gecontroleerd

Vraag gratis offerte

74% van het profiel ingevuld

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

 • OndernemingsnummerBE 0564712323
 • Identiteitskaart gecontroleerd

Wij doen alle renovaties, onder anderen: bezetten, gyproc, schilderen, badkamers, electriciteit, tegels, enz

Ik heb al jaren praktijk in de bouwsector.


 • Gyproc plaatsen- klein zolder kamer

  "blij met het verrichte werk. precies, schoon en netjes resultaat."

  - F. Rangelova van Hoboken (Antwerpen)

 • plamuren slaapkamer

  "Op tijd op de werf, vriendelijke services, doorgewerkt, proper gewerkt, correcte prijs. Een aanrader voor wie een bezetter zoekt."

  - S. Steenhout van Booischot

 • (Her)bepleisteren traphal en gang

  "Heeft het werk zéér goed uitgevoerd. Het ziet er onberispelijk uit, goed afgewerkt, netjes... Hij was zeer vriendelijk. Kuiste nadien ook alles netjes op. Correcte prijs. Een echte aanrader!"

  - I. Van Kerckhoven van Kessel

 • pleisterwerken

  "Perfecte communicatie en uitvoering"

  - B. Algemene bouwwerken van Grobbendonk

 • bezetting leefruimte en 2 slaapkamers

  "Kort: Kris is een Lifesaver en een man van zijn woord! De werken: De initiële werken betroffen de bezetting van een bescheiden gezinswoning (renovatie met heel wat hoekjes, uitstekende balken en rondingen). Kris is een man die trots is op zijn werk en ruimte laat voor overleg. Met veel geduld besprak hij met ons de details, iets waar hij sowieso zeer veel aandacht voor heeft (hoekprofielen, afwerking, isolatie aan de dagkanten van de ramen, etc). Kris werkt ongelofelijk netjes, dekt alles af en ruimt steeds op. Het enthousiasme van kris overtuigde ons om hen de rest van de werken te laten uitvoeren (de vorige aannemer had ons laten zitten): chapen en betegelen badkamer (vloer en wand), egaliseren verdiepingsvloer, plaatsen van gyproc wanden, toemaken trapgat, gieten van een trede, … Alles met veel toewijding uitgevoerd en met aandacht voor de wensen van de klant (in dit geval veeleisende klanten gezien onze opleiding als architect) Inzet: wij zijn zelden iemand tegengekomen in de bouw die zich zo stipt aan afspraken en budget houdt. Kris reageerde op Twizzy en kwam spoedig ter plaatse, maakte een juiste inschatting van het te leveren werk en een correcte prijszetting. Een afspraak is een afspraak bij Kris: afgesproken tijdsstippen en budgetten worden strikt nageleefd! Bovendien neemt Kris geen werken aan waarvan hij niet zeker is dat hij ze tot een goed einde kan brengen. Communicatie: Kris neemt voldoende tijd en geeft voldoende ruimte om samen tot oplossingen te komen: dit komt eventuele taalbarrières ruimschoots tegemoet. Kowalik Bouw: Een aanrader! Wij kijken uit naar verdere samenwerking voor toekomstige bouwprojecten."

  - m. hoeven van Aarschot

 • Laminaat leggen 98,5 m²

  "Deze werkman geeft een offerte, maar wanneer je deze contacteert blijken prijzen toch niet te kloppen en tracht hij met alle middelen meer te innen. Helaas..."

  - A. Klusser van Wommelgem

 • Renovatie living.

  "Ik heb dit bedrijf geselecteerd en niets gehoord. Nogmaals gemaild... niets. U begrijpt dat wij hier alleszins geen zaken meer mee doen. Over prijs en kwaliteit heb ik natuurlijk geen mening, maar moet dat beoordelen. Ik heb dan maar de gulden middenweg gekozen."

  - S. Vermeulen van Ekeren (Antwerpen)

  "Beste, U heeft mij enkel een mail gestuurd, die ik over het oog heb gezien, waarvoor ik mij wil verontschuldigen. Dit is echter nog geen reden om het heel ons bedrijf slecht te beoordelen. Groetjes "

  van Kowalik Bouw

 • Keuken bezetten

  "Vakmanschap afgeleverd! Netjes en proffesioneel afgewerkt. Mochten altijd terugbellen indien er nog werken waren wat we dus ook gedaan hebben. Snelle service en enorm goed qua prijs. Wij zijn ontzettend blij met onze werken"

  - S. Michielsen van Schoten

 • 2 muren bezetten

  "super harde werkers , moet niet lang wachten op een afspraak, redelijke prijs alles netjes afgewerkt en opgekuist een aanrader "

  - N. Maes van Burcht

 • Afwerking binnenkant 2 veluxramen

  "Fantastisch gedaan, nauwkeurig afgewerkt, snel en betaalbaar. Vorige week plaatste ik dit bericht, kreeg ontzettend veel reacties, Kris kwam kijken... gaf een prijs op die me redelijk leek. Kwam 2 dagen later om het werk uit te voeren. Super gedaan, kleine klusjes die hier en daar nog te doen waren, nam hij ook nog mee. Een aanrader."

  - E. De Haeck van Puurs

 • Bezetten muren woonkamer en keuken

  "Goede prijs en snelle service. Een aanrader."

  - S. Baetens van Wilrijk (Antwerpen)

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

Kowalik Bouw

http://kowalik-bouw.be/

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht