moors jean

  • peer

51% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

  • OndernemingsnummerBE 0705357076

Jean Moors verricht grond- en afbraakwerken, ook is er recuperatie van stenen. Die we vervolgens kunnen gebruiken voor restauratiewerken en nieuwbouw. Via deze website kan u een beknopte voorstelling vinden van ons bedrijf, onze manier van werken, ons wagenpark en onze certificaten.

Vakmensen, ruime ervaring, goed materieel, kwaliteitsstreven bij alles wat we doen en geen angst voor nieuwe uitdagingen: een gouden combinatie. Wij streven ernaar via een integrale en veelzijdige dienstverlening te komen tot een correcte uitvoering en geheel tevredenheid van onze klanten en werknemers.

Nauwkeurigheid en servicegerichtheid staan hierbij centraal. We proberen in elk van onze medewerkers kwaliteit als zin voor verantwoordelijkheid en technisch inzicht te ontwikkelen. Dit stimuleert op zijn beurt het positief en met plezier werken in teamverband.

Onze visie krijgt elke dag opnieuw een concrete invulling door opleiding, vernieuwingen van machine- en wagenpark en het continue vergroten en uitbouwen van de ervaring en kennis.

Heeft nog geen beoordelingen ontvangen

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

moors jean

http://www.jeanmoors.be

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht