Electric Worx bvba

  • Westmeerbeek

56% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

  • OndernemingsnummerBE 0566922735

Elektriciteit in een woning of kantoor is niet langer een luxeproduct, het is geïntegreerd in ons dagelijks leven. De installatie van elektriciteit, de stopcontacten, de verlichting om ons heen, wordt echter nog te vaak louter functioneel bekeken en is totaal niet geïntegreerd met onze dagelijkse routine.

Electric Worx is een jong, zeer dynamisch installatiebedrijf voor elektriciteit en domotica met een berg ervaring en invalshoeken uit verschillende sectoren.

Wat wij installeren, maakt voor ons niet uit. Of het nu gaat om het plaatsen van basis elektrische functies in nieuwbouw of renovatieprojecten, het uitwerken van een volledig geautomatiseerd en geïntegreerd huis met oa domotica of het plaatsen van verlichting.

Het belangrijkste is hoe we het doen! Wij stemmen onze installaties af op u, uw werk, uw hobby's, uw leven. Bij ons staan gewoontes, verwachtingen en beleving centraal. Waarom je woning hypothekeren met stopcontacten achter de deur die je toch nooit zal gebruiken, met verlichting die je dwingt toch nog 2 bureaulampjes bij te plaatsen, met 10 afstandsbedieningen, ...

Spreek met ons, wij hebben een idee!

Heeft nog geen beoordelingen ontvangen

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

Electric Worx bvba

http://www.electricworx.be

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht