BT-Group-Belgium

 • Hoboken (Antwerpen)
  5 beoordelingen
 • Identiteitskaart gecontroleerd

93% van het profiel ingevuld

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

 • OndernemingsnummerBE 0633616173
 • Oprichtingsjaar2015
 • Identiteitskaart gecontroleerd

Een grondige en duurzame renovatie van u koopwoning is geen kleinigheid. Een andere inrichting, nieuw schilder-of stuukwerk of zelfs een complete verbouwing moeten van een pand uw thuis maken. Niet voor even maar voor vele jaren. U wilt maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid, maar misschien ook aanvullende adviezen over hoe we uw renovatieplan kunnen aanscherpen, vaak is meer mogelijk dan u zelf had bedacht.

Renovatiewerk en Schilder is een modern, flexibel en toonaangevend schildersbedrijf. Sinds onze oprichting zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partij met persoonlijke aandacht voor iedere klant en elk project. Gevestigd in Antwerpen Hoboken leveren we opdrachten in en om Antwerpen met succes en naar grote tevredenheid op.

U kunt terecht voor ‘’Renovatiewerken’’ en ‘’Schilderwerken” aan uw Huis, Appartement, aan uw bedrijfsgebouw, van monumentaal pand tot kantoorunit. Niets is ons vreemd. Particulieren, Bedrijven zakelijke opdrachtgevers weten ons snel te vinden en blijven over het algemeen voor lange tijd aan ons verbonden.

Renovatie & Schilder is een ambacht waarbij alleen met precisie, perfectie en de juiste mentaliteit de gewenste resultaten behaald kunnen worden. Juist díe mentaliteit onderscheidt ons van anderen. Snelheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij doen alles op het gebied van Renovatiewerken & Schilderwerken, En staan voor vakmanschap, Betrouwbaarheid, Kwaliteit en voordelige prijzen duurzaam en mooi .Goed gereedschap en een zorgvuldige werkwijze. Tevens ook het adres voor al uw onderhoud.

Overige werkzaamheden

Renovatiewerken & Schilder beschikt over een groot netwerk aan specialisten en vakmensen. En kan alle onderstaande diensten, zelf of via relaties, voor u verzorgen: Laminaat, Parket, Metselen, Plafond, Wanden

Loodgieter, Bestrating, stukadoor, timmerman, Vloerwerken Tegels, cv-installateur, elektricien, tapijt, gordijnen, binnen- en buitenzonwering.

Geïnteresseerd?

Vanuit onze expertise op dit gebied kunnen wij u deskundig advies geven betreffende de mogelijkheden (ook kleur advies). Daarnaast garanderen wij vakmanschap en optimaal resultaat. Onze zorgvuldige planning van de werkzaamheden draagt bij aan zo kort mogelijke belasting van de werk situatie.

Wij verzorgen graag een gratis en vrijblijvende offerte binnen.

www.btgroup.be

t: tel

t: tel

e-mail


 • renovatie wasruimte

  "Werken zijn later gestart & hebben veel langer geduurd dan gepland, maar zijn goed uitgevoerd en mooi afgewerkt. "

  - M. De Smedt van Antwerpen

  "Beste Marc, Onze excuses hiervoor. We hebben een vertraging gehad bij ons vorige klant waardoor ons geplande datum niet haalbaar was. Er zijn ook noch meerwerken uitgevoerd. Bedankt voor de goede beoordeling. Mvg, Kranda Unal"

  van BT-Group-Belgium

 • Zolder afwerken met gyproc en eventuele verlichting.

  "Zeer goede uitvoering van de werken. Goede communicatie en uitstekende service. We hebben na de werken een correcte prijs betaald voor de geleverde prestaties!"

  - C. Imhof van Borgerhout (Antwerpen)

 • Cementeren zijkant van terrasmuurtjes opp. 16,5 vierkante m.

  "De werken zijn behoorlijk uitgevoerd"

  - W. Van Bijlen van Mol

 • Buitenmuur bezetten

  "Super goede service! Ik ben zeer tevreden! . "

  - A. Verhespen van Berchem (Antwerpen)

 • bezetten van de gangmuur

  "Bezetten van de gangmuur. Correcte prijs. Goed uitgevoerd op korte termijn. Duidelijke prijsafspraak. Komen binnenkort nog andere werken uitvoeren. "

  - j. van der dussen van Burcht

Realisaties

BT-Group-Belgium

http://www.btgroup.be

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht