Corpus interieurbouwers & spanplafonds

  • Belsele (Sint-Niklaas)

55% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

Spanplafonds

Uw interieur, daarmee geeft u zich altijd een stukje bloot. Het geeft aan wie u bent en waarvoor u staat. En dat vereist een aparte en persoonlijke aanpak.

Onze innoverende plafond- en muurbekleding is ideaal voor zowel nieuwbouw, renovatie als decoratie. Het is een spanplafond dat hoogtechnologische oplossingen biedt, zowel op esthetisch vlak als op het vlak van comfort. Met een spanplafond wordt een plafond eenvoudig, snel en zonder belasting opgeknapt. Van plafonds of wanden met of zonder backlight tot volledig gepersonaliseerde oplossingen op maat. Vochtige ruimtes? Geen probleem. Onze bekleding is vochtwerend. Een muurafbeelding? Het kan, onze folies kunnen gedrukt worden met iedere afbeelding die u zelf kiest. Ook geluiddempende folies voor een betere akoestiek. Dit alles in de meest trendy kleuren. De toepassingsmogelijkheden zijn grenzeloos. Onze gekwalificeerde monteurs zorgen voor een onberispelijke afwerking en integreren ook alle technische of decoratieve elementen in uw plafond of wand. De plaatsing gebeurt in één keer en creëert helemaal geen hinder. Op het eind wordt alles weer netjes gemaakt zodat u dadelijk kan genieten van uw nieuwe interieur.

Waar passie en expertise in elkaar overvloeien, begint Corpus. Bij Corpus geven we een nieuwe dimensie aan thuiskomen. Of dat nu gebeurt in een stijlvol en strak interieur, of liever in een klassieke woninginrichting, van modern design tot elegant en luxueus: uw behoeften vertalen wij naar de inrichting die u voor ogen heeft. Dat doen we door regelmatig met u af te stemmen. Met kritisch oog voor detail, natuurlijk. U vraagt, wij creëren.

Neem gerust een kijkje op onze site www.corpusinterieur.be

Heeft nog geen beoordelingen ontvangen

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

Corpus interieurbouwers & spanplafonds

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht