Eddy-Ray De Baets Elektro-Vakman

 • Sleidinge
  1 beoordeling

66% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

Onze Core Business is het uitvoeren van elektrische installaties voor zowel woningbouw, kantoren en kleine industriële gebouwen.

Hierbij volgen we de aanwijzingen van het lastenboek en staan in nauw contact met onze klant, de architect en de veiligheidcoördinator van het project.

Het is onze grootste zorg steeds te werken met kwaliteitsvolle producten en gereedschappen die de klant een lange zorgeloze tijd garanderen in zijn nieuwe woonst of werk infrastructuur.

Tijdens de werken zijn communicatie, veiligheid, hygiëne, netheid, zorg voor gereedschap en de materialen van absoluut belang.

Door de jaren heen hebben wij een vertrouwelijke band opgebouwd met medewerkers en leveranciers, wat naast een fijne samenwerking, vooral een vlotte levering van goederen en uitwisseling van informatie tot gevolg heeft.

Wij zijn een éénmanszaak, wat betekent dat ikzelf steeds op de werf aanwezig ben en je steeds rechstreeks bij mij terecht kunt met vragen en wensen aangaande het project.

Het is absoluut een troef de patroon aan het vuur te hebben en alles via éénzelfde aanspreekpunt te kunnen communiceren.

Nieuwbouw, renovatie, automatisatie, domotica, videofonie en vooral LED verlichting zijn onze voornaamste bezigheden.

Ook voor depannages, karweien en herstellingen kunt u bij ons terecht.


 • Vernieuwing/aanpassing elektriciteit in bestaande woning

  "Direct na de start van de werken zijn er zware problemen ontstaan. De firma geeft zich uit als een specialist in elektriciteit, maar is dit absoluut niet. De gevolgschade (= extra kosten!) aan je huis is nadien zeer groot en zijn onkunde is echt schrijnend. Eén belangrijke conclusie: ga nooit met deze man professioneel in zee voor structurele elektriciteitswerken. Voor een klein werkje (lampje ophangen, stopcontact bijzetten, enz.) zie ik geen problemen. Hopelijk kan deze waarschuwing mensen behoeden voor de miserie die wij met deze firma hebben meegemaakt. Kies voor een echte vakman en blijf ver weg van deze zogezegde 'vakman', want hij is echt onbetrouwbaar."

  - S. Debroey van Gent

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

Eddy-Ray De Baets Elektro-Vakman

Herritakkerlaan 14
9940 Sleidinge
België

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht