Inter Design

  • Heppen

61% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

Heeft u plannen om uw huidige woning om te toveren tot het huis van uw dromen? Dient u noodzakelijke herstellingen/verbouwwerken uit te voeren om uw wooncomfort te verhogen? Of zoekt u een betrouwbare partner om uw bouwproject tot een goed eind te brengen? Dan bent u bij InterDesign aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in algemene bouw- en interieurwerken om uw (ver)bouwideeën om te zetten in realiteit. Vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

InterDesign gaat het engagement aan om de coördinatie en opvolging van uw verbouw- en interieurwerken volledig op zich te nemen van begin tot einde. Hierdoor besparen wij u alle kopzorgen en stress die dergelijke werkzaamheden met zich durven meebrengen. Ons vakkundig team staat garant voor een naadloos en duurzaam resultaat. U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke werken, gaande van vloer- en wandbekleding, parket- en schilderwerken tot het plaatsen van gyproc, elektriciteit en sanitair. Inderdaad, niets is ons te veel. Welk project ook, bij InterDesign is het in goede handen.

U kiest bij het realiseren van uw (ver)bouwplannen voor InterDesign omdat:

  • U slechts 1 aanspreekpunt heeft vanaf het begin tot en met het einde van uw werken. Wij stippelen samen een totaalplan uit en denken vanaf de start mee om uw dromen werkelijkheid te maken.

  • U bij de start al een duidelijk beeld krijgt van hoe uw project er uiteindelijk zal uitzien dankzij een gratis 3D-voorontwerp. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verassingen te staan.

  • Wij met ons vakkundig team en jarenlange ervaring garant staan voor een perfecte afwerking. Aarzel niet om onze bestaande realisaties te bekijken (zie bijlage).

  • Wij verlenen u te allen tijde professioneel advies en luisteren graag naar al uw vragen en wensen. Wij helpen u o.m. op weg om de nodige vergunningen aan te vragen.

  • Van bij de eerste ontmoeting hanteren wij een ongedwongen en vertrouwensvolle aanpak. Wij bieden u een correcte prijsofferte met eerlijke detailprijzen en maken met u duidelijke afspraken omtrent de uitvoeringstermijn.

Is de kogel eindelijk door de kerk en wilt u niet langer wachten om uw plannen waar te maken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een gratis prijsofferte via onderstaande contactgegevens.

T tel | E e-mail | W http: //www.inter-design.be

Heeft nog geen beoordelingen ontvangen

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

Inter Design

Beringsesteenweg 41
3971 Heppen
België

http://www.inter-design.be

Contacteer

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht