Hoveniersbedrijf Fons Linders Bv

 • Zottegem
  1 beoordeling

47% van het profiel ingevuld

Bg step 2

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte

 • Reactie binnen 20 minuten!
 • Vakmannen in je buurt
 • Beoordeel het uitgevoerde werk

Bedrijfsinformatie

Van klein tot groots tuinontwerp

Van vakbekwame hoveniers tot spraakmakende tuinmeesters. Fons Linders Tuinmeesters tekent al 36 jaar voor de meest fantastische toptuinen. Vanuit het hart vormgegeven, vanuit kennis opgebouwd en altijd met zicht op het goede leven. Daarbij speelt de omvang van tuinen geen enkele rol. Klein wordt groots, groot wordt grootser. Kortom, dat is de kracht van een goed tuinontwerp en de juiste balans.

de kracht van tijdloze tuinen

Onze geschiedenis zegt veel. Maar als innovatieve hoveniers werken we vandaag aan de toptuinen van morgen. Daarvoor volgen we continu de laatste tuintrends in kleuren, vormgeving, nieuwe soorten planten en bloemen, de laatste moderne technieken en wellicht nog belangrijker: duurzame materialen. De tuintrends van vandaag combineren wij met onze kennis en ervaring van gisteren. Dat resulteert in tijdloze tuinen waarvan u eindeloos kunt genieten.

Tuinspecialisten met passie

Onze tuinspecialisten ademen, spreken en voelen de natuur. Kortom: ze hebben een passie voor tuinen. En daar krijgen ze nooit genoeg van. Deze vakmannen zijn altijd op zoek naar verse kennis, slimme dingen of dat ene kleine feitje over die bijzondere plant. Ontmoet ons vakmanschap en onze passie in hovenieren, construeren, bouwen, installeren, bestraten, planten, snoeien en bloeien. Daarmee maken wij als tuinspecialist elke keer weer het verschil.

efficiente communicatie

Met duurzame tuinmaterialen en kwaliteitsplanten geven onze hoveniers invulling aan elk tuinontwerp. Onze persoonlijke drijfveren en liefde voor de natuur klinkt daarin voort. Het realisatietraject wordt zo efficiënt mogelijk ingepland, waarbij uw vaste contactpersoon richting geeft aan elke stap. Vanzelfsprekend communiceren wij ook met eventuele andere betrokken partijen. Ontzorgen: dat telt. Een kwestie van inzicht, heldere afspraken en duidelijke antwoorden. En pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook.


 • weekelijks tuin onderhoud

  "Er is niets gebeurd en is niet meer nodig heb mij bij jullie (ttz twizzi)ook al lang uitgeschreven groetjes"

  - M. Braem van Erembodegem (Aalst)

Realisaties

Er werden geen realisaties toegevoegd

Hoveniersbedrijf Fons Linders Bv

Diploma's, certificaten, cursussen, ...

Er werden geen documenten toegevoegd

Het team

Er werden geen teamleden toegevoegd

Plaats een opdracht