Onderhoud gasbrander + zonnepanelen Viessmann + controle werking (waterlek brander)

De opdracht betreft het 2-jaarlijks verplicht onderhoud van de gasbrander en het onderhoud van de thermische zonnepanelen.

1) Het onderhoud van de brander moet gebeuren volgens de geldende wettelijke bepalingen en moet dan ook een attest opleveren (reinigings- en verbrandingsattest). De brander is van het merk Viessmann, type Vitodens 200 (26 kW)

2) de thermische zonnepanelen zijn eveneens van Viessmann (200-T). Het onderhoud hier dient zich te beperken tot een bijvulling van het warmtedragend medium (omwille van een lek is een deel weg).

3) de brander vertoont van binnen sporen van water. Dit lijkt mij niet normaal. In het geval dit een branderdefect is, zal ik (vermoedelijk) beroep doen op de fabrikantengarantie. De garantie van de plaatser was 1 jaar. Uw interventie moet minstens nagaan of dit ligt aan een structureel defect van de brander of een installatiefout. In het geval dit eenvoudig te repareren is door u kan dit te zelfder tijd uitgev oerd worden en kan u daarvoor apart aan rekenen.

Prijs houdt dus in: wettelijk verplicht onderhoud gasbrander (26 kW) + onderhoud thermische zonnepanelen (toevoeging warmtedragend medium).


Geen reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Verwarming, water en gas of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht