Vervangen elektrische boiler

Wij verhuren een huis in Middelkerke en zijn op zoek naar een installateur om de boiler die het begeven heeft te vervangen.

Indien u interesse heeft in dit werk ontvingen we graag snel een offerte met opgave van prijs en mogelijke uitvoeringstermijn. We zijn op dit ogenblik in het buitenland en niet altijd goed bereikbaar per telefoon, graag antwoord per e-mail.

Huidige situatie:

Boiler Siemens SF2016 aangesloten op 3F 400V uitsluitend nachtstroom, ingebouwd in een kast in de badkamer op de eerste verdieping.

In bijlage 3 foto’s van de kast met zicht op de boiler en zijn aansluitingen. Hierbij dien ik te vermelden dat het rek dat u voor de boiler ziet eigenlijk losliggende planken zijn die steunen op losse geschroefde balkjes, de kast kan dus wel volledig vrije toegang tot de boiler geven waarbij de opening 517 mm bedraagt.

Ik ben zelf al op zoek geweest naar mogelijke vervangmodellen (veel boilers hebben een diameter van meer dan 51cm en kunnen dus niet in de kast, kast die ook wand van het bad is en die we willen behouden). Ik vermoed dat het waarschijnlijk aangewezen is om de boiler te vervangen door zijn nieuwere opvolger. De veiligheidsgroep dient ook vervangen te worden en er is een adapter nodig om de standaard boiler geschikt te maken voor de aanwezige 3F 400V aansluiting. Door gebruik te maken van de Siemens SF2017 met adapter DF0400 en veiligheidsgroep DF0004 blijft de maatvoering identiek en hoeven er waarschijnlijk geen verdere aanpassingen te gebeuren (zie bijlage SF2017_DF0400_DF0004.jpg) hetgeen het werk hopelijk beperkt. Indien gewenst wil ik die boiler ook zelf kopen of op voorhand betalen.

Uiteraard kan u op basis van uw vakkennis of uw gebruikelijke leveranciers ook een (of meerdere) alternatief voorstellen.

Alvast dank,

  • boileraansluitingen.jpg
  • boilerbodem.jpg
  • boilerkast.jpg
  • SF2017_DF0400_DF0004.jpg

Vakmannen die ingelogd zijn kunnen bijlagen volledig zien


4 reacties Reageer op deze opdracht Geen prijsindicaties

Bg step 2

Ook gratis offertes en reacties ontvangen? Plaats vrijblijvend je opdracht

  • Reactie binnen 20 minuten!
  • Vakmannen in je buurt
  • Beoordeel het uitgevoerde werk

Deze opdracht is afgelopen


Wil je ook reageren? log in of registreer als vakman

Gelijkaardige opdrachten

Bekijk opdrachten in de rubriek Verwarming, water en gas of bekijk alle opdrachten

Wil jij ook offertes en reacties van vakmannen krijgen voor je opdracht?

Plaats een opdracht

Plaats een opdracht